Oplev det rene blomsterparadis hos Normann Copenhagen

Designvirksomheden har slået dørene op til en ny, farvestrålende udstilling i den kombinerede flagship store og showroom i deres nye hovedkvarter, som åbnede i september.

Normann Copenhagen Flower Market
© Normann Copenhagen

En fejring af foråret

Træd ind i en eksplosion af muntre farver og friske blomster, som sammen markerer forårets begyndelse.

Normann Copenhagens flagship store og showroom undergår en blomstret transformation med åbningen af den nye udstilling Normann Flower Market.

Udstillingen er centreret omkring en indretning fyldt med farver og breder sig på tværs af stueetagen og gårdhaven i smuk kontrast til det gamle bogtrykkeris brutalistiske arkitektur. Udstillingen er omgivet af bundter af friske blomster og fremstår som en fejring af foråret, farver og kreativitet, som inviterer enhver, der stopper forbi, til at fordybe sig i det inspirerende, blomstrede univers.

Normann Copenhagen Flower Market
© Normann Copenhagen

Lokal kollaboration

Normann Copenhagen har inviteret tre lokale kunstnere til at bidrage med hvert deres håndværk til Normann Flower Market-udstillingen.

Camilla Skov er en lokal kunstner, hvis blomster-inspirerede motiver i ler symboliserer livets cyklus, kvindekønnet og skønhedens forfald. Pura Utz er et brand fra København og Guatemala som engagerer talentfulde maya-kvinder til produktionen af deres elegante perleblomster. Studio Oro, der er drevet af Sascha Anthony, kreerer håndlavede vaser i glødende farver og organiske former. Hver vase fremstår som et unikt, skulpturelt objekt både med og uden blomster.

De blomster-inspirerede værker står side om side med Normann Copenhagens seneste møbel- og lampenyheder.

Normann Copenhagen Flower Market
© Normann Copenhagen

Et kig ind i Normann Copenhagens univers

Imens stueetagen i Normann Copenhagens flagship store og showroom fremstår som et eksperimentelt rum med skiftende udstillinger, inviterer de to øvrige etager besøgende til at udforske helheden af kollektionen og viser, hvordan man kan indrette sig med Normann Copenhagens mange design.

Første og anden etage præsenterer designbrandets møbel-, belysning- og accessories og byder på inspiration en masse og lukker besøgende ind i Normann Copenhagens univers.

Normann Copenhagen Flower Market
© Normann Copenhagen

En kilde til inspiration

Med udstillingen håber Normann Copenhagen at inspirere besøgende til at bringe blomster og farver ind i deres liv. Om det er i form af en farvestrålende sofa, et bundt friske blomster, uendelige perleblomster, blomsterinspirerede keramikskulpturer eller en unik, ekspressiv vase.

Normann Flower Market kan udforskes fra torsdag den 7. april indtil den 31. maj 2022.

Læs mere på deres hjemmeside

Normann Copenhagen Flower Market
© Normann Copenhagen

LÆS OGSÅ