Arbejdsrummet til dig, der er på farten

Det svenske designfirma, Note, har skabt et praktisk design til dig der altid er på farten. De gør det muligt at tage arbejdet med dig omkring, og stadig sidde uforstyrret.

Focus giver dig arbejdsro i hektiske omgivelser
© notedesignstudio.se

Det svenske designfirma, Note, startede i 2008 med at kreere design til forbrugeren, med henblik på at skabe opmærksomhed til vores omgivelser. Dog er meningen med produktets anvendelse det stik modsatte.

I samarbejde med ZilenZio har Note designet et praktisk panel, som gør det muligt at afskærme sig, når man sidder offentlige steder og arbejder fokuseret, hvilket spiller godt overens produktets navn, Focus.

© notedesignstudio.se
Manglede ro til at arbejde
© notedesignstudio.se

Idéen opstod egentlig efter designernes egne erfaringer. Hver gang den normale arbejdsplads blev skiftet ud med hoteller, caféer, restauranter og lignende, manglede der en form for afskærmning fra omverdenen, så der var mulighed for at fokusere. Det var her idéen om Focus blev en realitet.

Sammenfoldeligt og lækkert design
© notedesignstudio.se

Udover det lækre design, er produktet også enormt praktisk. Med de smarte folder på tværs, er det nemlig muligt, at opbevare den i tasken.

© notedesignstudio.se