7 skønne bud på opbevaringstilbehør

Gem rodet væk med stilren opbevaring.

Toolbox fra RO Collection
© Ro Collection

Der er et væld af muligheder for opbevaring, med denne toolbox. Den kan bruges til strikketøj og krea, til produkter på badeværelset, til olie, eddike og krydderier i køkkenet - kun fantasien sætter grænser. Fåes i mørk eller lys.

Toolbox, 995 kr., Ro Collection.

Zone Danmark opbevaring til badeværelset - tandkrus, sæbedispenser
© Zone Danmark

Opbevaring til tandbørster og håndsæbe er uundværligt på badeværelset. Den populære serie Nova One er kommet i en ny farve, Gull Grey - en varm mellemgrå nuance, der fremhæver produkternes matte overflade.

Badserie, fra 99,95 kr., Zone Danmark.

Ferm Living opbevaring kurv
© Ferm Living

Ferm Living har lavet en ny serie elegante kurve, der kan bruges både til ekstra opbevaring, som en større bæretaske eller en vasketøjskurv.

Kurvene er slidstærke og kan bruges på badeværelset, selvom der er fugtigt. Kurvene fås i lille, medium og stor, og alle størrelser kan enten stå på gulvet eller hænges på en krog. Fåes i 3 forskellige farver.

Kurve, fra 449 kr., Ferm Living.

Let opbevaring til småting
© Nomess Copenhagen

Badeværelset er altid fyldt med småting, som man bruger hver dag, og derfor ikke vil pakke for langt væk. Med denne fine multifunktionelle boks fra Nomess Copenhagen kan du fint opbevare dine små ting, uden det roder.

Balsabox Personal Mini, 699 kr, Nomess Copenhagen.

Marmor skrin til opbevaring fra Nordstjerne
© Nordstjerne

I et flot skrin kan du opbevare alle dine smykker, plejeprodukter eller hvad end du lige synes. Dette marmor skrin fra Nordstjene vil med sikkerhed pynte flot på badeværelset.

Marmorskrin, 225,00 kr., Nordstjerne.

Magasinholder fra HAY
© Normann Copenhagen

Hold orden på dine magasiner – og gør det med stil! Denne magasinholder fra Normann Copenhagen vil organisere dine blade på flotteste vis. Fåes i 4 farver.

Analog magasinholder, 799 kr., Normann Copenhagen.

Color Crate kasser fra HAY til opbevaring
© HAY

Industri- og mælkekassen har fået et nyt, moderne og trendy look. Kasserne er super praktiske, idet de kan stables og foldes, når de ikke bruges. Fåes i 7 forskellige farver.

Color Crate kasser, fra 39-199 kr., HAY.