Møbelnyheder fra Verpan
© Verpan

3 farverige møbelnyheder, der hylder Verner Pantons mest ikoniske designs

Møbelvirksomheden Verpan har lanceret 3 nyheder, der hylder legenden Verner Pantons legende designs og brug af dristige farver.

Fra daggry til midnat

Under dette års 3daysofdesign i København udstillede Verpan en farverig udstilling inspireret af naturen og dagens mange, fortryllende farver. Farverne var inspireret af alt fra daggry, når solen står op – til natur og blomst, og sluttede med midnat, hvor solen går ned igen.

Easy Sofa, 1964
© Verpan

Easy Sofa, 1964

Ved at tilføje et nyt medlem til Easy-kollektionen er 'Easy Sofa'-designet af Verner Panton nu genintroduceret. Med sine runde former og lagdelte design skiller Easy-kollektionen sig ud som en af de mest visuelt karakteristiske stykker i Verner Pantons designkatalog.

Den runde Easy Sofa har fire u-formede ryglæn, der giver dig fire individuelle rum, hvor du kan nyde et afslappende øjeblik. Ryglænene fungerer som armlæn, når du ændrer din siddeposition.

Easy Pouf, 1964
© Verpan

Easy Pouf, 1964

Som et tredje medlem af Easy-kollektionen tilføjes 'Easy Puffen' til samlingen. Som resten af Easy-serien skiller Easy Puffens runde og lagdelte design sig ud i interiøret.

Easy Puffen er et alsidigt design, der kan bruges i flere interiører, og det har flere funktioner. Brug det som et dekorativt element i et hjørne eller et sofabord ved et sofaområde. Puffen kan polstres med en række forskellige tekstiler i forskellige farver og mønstre, hvilket giver et personligt præg til interiøret.

Pantop - New colours, 1980
© Verpan

Pantop - New colours, 1980

Den elegante Pantop-linje blev designet af Verner Panton i 1980, og har i lang tid været en fast bestanddel af Verpan-kollektionen. Pantop er kendetegnet ved en klokkelignende, vidt udstrakt skærm, som er monteret med åbningen nedad.

I år introducerer Verpan to nye farver – terracotta og støvet blå. Den varme terracotta giver en hyggelig stemning til interiøret og finder inspiration fra den orange farve, som også var en af Verner Pantons nøglefarver. Den støvede blå farve annoncerer en lys fornemmelse og kan skabe et farverigt spil i indretningen.

LÆS OGSÅ