3 nye showrooms, du skal besøge under 3daysofdesign

Nye steder og spændende events, du ikke må gå glip af under designfestivalen.

3daysofdesign er Københavns store design-fest, og en oplagt mulighed for at bevæge dig rundt i byen til inspirerende udstillinger, interessante design-talks og lækre drinks.

Hvis du er velbevandret i det københavnske design-miljø vil du måske især gerne opleve noget nyt. Herunder får du tre bud på nye showrooms, du skal besøge i dagene den 15. - 17. juni.

LÆS OGSÅ

Arne Aksel showroom
© May Kjærsgaard

Arne Aksel

Københavns ukronede gardinkonge, Arne Aksel, har netop slået dørene op til et nye showroom i Vognmagergade. Udover at være et sted, hvor du som kunde kan komme og opleve inspirerende gardin-univers, vil The Experience Platform, som Arne kalder sit showroom, være en kulturel hub med talks, events og vilde oplevelser.

Det nye showroom er bestemt et besøg værd, måske især under den fest, der er annonceret torsdag den 16. juni.

The Experience Platform, Vognmagergade 7.

Eilersen showroom
© Eilersen

Eilersen

Det danske møbel-brand Eilersen, bedst kendt for sine komfortable sofaer, har slået dørene op til et nye showroom i hjertet af København. De smukke lokaler i Niels Hemmingsens Gade var tidligere en bank og er nu blevet restaureret med respekt for de smukke rammer, der lå hengemt under nedsænkede lofter og gulvtæpper. Eilersen har i renoveringen bevaret så mange som muligt at de originale detaljer i bygningen fra 1903, blandt andet gamle glas mosaikker af kunstner Preben Hornung og den originale bankboks.

– Med åbningen af et ekstra showroom er vores fokus især på det private hjem. Vi ønsker især at få indretningsarkitekter til at lægge vejen forbi os, når de står overfor at vælge møbler til deres kunders hjem som de sidder og indretter. Med 'My Eilersen' kan vi gøre deres job meget enklere ved at tilbyde dem hjælp til at få customized et af vore over 60 modeller, så de kan opnå det møbel deres kunde ønsker til deres hjem, udtaler Nils Juul Eilersen i forbindelse med åbningen.

Besøg for eksempel Eilersen onsdag den 15. juni, når showroomet hoster en jazz-session med Chris Minh Doky og Poul Reimann.

Eilersen Showroom, Niels Hemmingsens Gade 7.

Nuura nyt showroom
© Nuura

Nuura

Under 3daysofdesign slår Nuura dørene op til deres nye showroom i Frederiksstaden. Nuura holdt tidligere til i det store design-kollektiv i Frederiksgade 1, og er med flytningen til Frederiksgade 14 altså ikke flyttet langt.

I den smukke 325 m2 store historiske herskabslejlighed, vil der blandt andet være mulighed for et eksklusivt smugkig på Nuuras nye AW22 kollektion. Med originale stuklofter og rosetter, samt en loftshøjde på over 3,5 m, bydes der på en unik lysoplevelse i Nuuras nye showroom.

Under festivalen får Nuura blandt andet besøg af den Italienske arkitekt Paolo Rizzatto, der i en samtale med designer Sofie Refer vil tale om lysekronen og vigtigheden af kvalitetsbelysning i hverdagen.

Nuura Showroom, Frederiksgade 14.

LÆS OGSÅ