Fritz Hansen Pavillion © Henning Larsen Architects

Fritz Hansen åbner spektakulær pavilion under 3daysofdesign

Designmuseum Danmark har været under renovering og lukket i to år, men åbner eksklusivt under 3daysofdesign, hvor en helt særlig pavilion bliver centrum.

I anledning af Fritz Hansens 150års jubilæum, åbner en særlig udstilling i Designmuseum Danmarks magiske have Grønnegården. Henning Larsen Architects står bag en spetakulær pavilion, designet med en nordisk tilgang, centreret omkring lys og ærlige materialer.

Pavilionens design er simpelt, med en skal-lignende, transparent struktur, der trækker naturen og lyset ind, som den perfekte baggrund for Fritz Hansens møbler.

Pavilionen er skabt med bæredygtighed og cirkulært design for øje. Hele konstruktionen er sammensat til at blive pillet fra hinanden igen, og alle dele kan genbruges, præcis som de er, i andre sammenhæng. Efter 3daysofdesign vil pavilionen blive brugt af Designmuseum Danmark frem til august, til undervisning, udstillinger, events og workshops. Herefter bliver pavilionen taget ned og delene får nyt liv i andre konstruktioner.

Udstillingen i Fritz Hansen Pavilion vil byde på kombinationer af nyt og klassisk design.

Frits Hansen Pavilion har åbent 15.-17. juni kl. 10-18.

LÆS OGSÅ

Fritz Hansen Pavillion
© Henning Larsen Architects
Fritz Hansen Pavillion
© Henning Larsen Architects

LÆS OGSÅ