© Brix Westergaard

Krimiforfatteren Sara Blædel sælger sit luksus-sommerhus

Bøgerne er solgt i mere end 1 million eksemplarer, og det kan ses på forfatterens skønne sommerhus i Nordsjælland. Det er nu sat til salg for 4,6 millioner kroner.

Dansk krimiforfatters sommerhus viser succesen

Danske krimiforfattere har efterhånden ædt sig ind på svenskerne og fået stor succes internationalt. Jussi Adler åbnede for alvor ballet, og nu er der ingen vej tilbage.

Sara Blædel er en af dem, som sidder lunt på de salgsmæssige topplaceringer. Hun har skrevet ni krimier om den efterhånden noget prøvede politikvinde Louise Rick. Bøgerne udkommer i 31 lande og er solgt i mere end 1 millioner eksemplarer.

Det har givet forfatteren råd til liebhaver-ejendomme, blandt andet et sommerhus i Hornbæk, som nu er sat til salg for 4,6 millioner kroner. Det skriver Boliga.
Træhuset er sortmalet med hvide vinduesrammer og døre, et typisk skandinavisk sommerhus, som i følge Boliga og ejendomsmægleren har en 'næsten ny' swimmingpool og udendørs spa til fire personer. Liebhaveri ved Guldkysten.
52-årige Sara Blædel blev ejer af huset i 2011 – dengang var prisen 2,75 millioner kroner.
Forfatterinden har haft mange misundelsesværdige adresser gennem de seneste år, blandt andet har hun boet i Kartoffelrækkerne ved Søerne i København.

Se Sara Blædels sommerhus her.