Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Thomas Blachmans Frederiksberg-villa er til salg – se den her!

X Factor-dommeren har netop sat sin kræsne villalejlighed på Frederiksberg til salg. Oplev hans sylespidse og overlegne indretningsstil her.

© Real Mæglerne

Blachman sælger villalejlighed i klassisk ejendom fra 1893

Thomas Blachman har god smag. Det ses i hans silhuet-skarpe jakkesæt, det høres i stemmeføringen. Og det gælder også i boligstil. Musikeren er kendt for at have ligeså stramme præferencer inden for indretning, som han demonstrerer i X Factor.
Blachmans villalejlighed på Asgårdsvej 7 B på Frederiksberg er ifølge Bolig Kendte blevet sat til salg hos Real Mæglerne.
Det er en klassisk ejendom fra 1893 i et kvarter, som hører til Københavns mest kræsne. Beliggende tæt på Frederiksberg Have og i snittet mellem det gamle, noble Frederiksberg og Vesterbro.

Gæt: Thomas Blachman flytter i funkis

Hvis du har lyst til at overtage Blachmans bolig, vil det koste dig 11,5 millioner kroner, og for den nette sum får du 244 kvadratmeter, 6 værelser plus det løse. Det er en hyggelig gade med store, grønne arealer, og man kan fornemme stemningen fra slutningen af 1800-tallet, hvor Frederiksberg stadig var 'Fedet' og stedet, hvor borgerskabets damer vuggede rundt med blondeparaplyer.
Thomas Blachman er fan af funktionalismen. Det ses i indretningen, som Real Mæglerne har lagt online. Her afsløres en exceptionel god smag: Danske klassikere, som fx Hans J. Wegners flaglinestol, snedker-fund fra 40'erne og 50'erne, PH-lamper, et helt vanvittigt blæret flygel og kunst af den mest stilsikre slags.

Læs også: Designeren Anders Nørgaards funkis-bolig

Men hvor mon Blachman flytter hen derefter? Hvis han sælger til den udbudte pris, vil han blive 4 millioner rigere, og vi på BO BEDRE har en ret god idé om X Factor-dommerens boligønsker: Han er vild med funkis, og det skulle ikke undre os, at han rykker nord for København til en af de byggerier, som er opført i 30'erne og 40'erne af funktionalismens mestre. Arne Jacobsen og Vilhelm Lauritzen var nogle af de arkitektnavne, der repræsenterede funkis-stilen, og Thomas Blachman har ofte vist sine funktionalistiske møbler frem, både i boligreportage og tv-udsendelser.
Vores bud er, at han flytter til Østerbro eller Hellerup i en en funkisvilla – eller lejlighed – fra 30'erne.

Se alle fotos fra boligen her.

Håndplukket til dig