© Real Mæglerne

Thomas Blachmans Frederiksberg-villa er til salg – se den her!

X Factor-dommeren har netop sat sin kræsne villalejlighed på Frederiksberg til salg. Oplev hans sylespidse og overlegne indretningsstil her.

Blachman sælger villalejlighed i klassisk ejendom fra 1893

Thomas Blachman har god smag. Det ses i hans silhuet-skarpe jakkesæt, det høres i stemmeføringen. Og det gælder også i boligstil. Musikeren er kendt for at have ligeså stramme præferencer inden for indretning, som han demonstrerer i X Factor.
Blachmans villalejlighed på Asgårdsvej 7 B på Frederiksberg er ifølge Bolig Kendte blevet sat til salg hos Real Mæglerne.
Det er en klassisk ejendom fra 1893 i et kvarter, som hører til Københavns mest kræsne. Beliggende tæt på Frederiksberg Have og i snittet mellem det gamle, noble Frederiksberg og Vesterbro.

Gæt: Thomas Blachman flytter i funkis

Hvis du har lyst til at overtage Blachmans bolig, vil det koste dig 11,5 millioner kroner, og for den nette sum får du 244 kvadratmeter, 6 værelser plus det løse. Det er en hyggelig gade med store, grønne arealer, og man kan fornemme stemningen fra slutningen af 1800-tallet, hvor Frederiksberg stadig var 'Fedet' og stedet, hvor borgerskabets damer vuggede rundt med blondeparaplyer.
Thomas Blachman er fan af funktionalismen. Det ses i indretningen, som Real Mæglerne har lagt online. Her afsløres en exceptionel god smag: Danske klassikere, som fx Hans J. Wegners flaglinestol, snedker-fund fra 40'erne og 50'erne, PH-lamper, et helt vanvittigt blæret flygel og kunst af den mest stilsikre slags.

Læs også: Designeren Anders Nørgaards funkis-bolig

Men hvor mon Blachman flytter hen derefter? Hvis han sælger til den udbudte pris, vil han blive 4 millioner rigere, og vi på BO BEDRE har en ret god idé om X Factor-dommerens boligønsker: Han er vild med funkis, og det skulle ikke undre os, at han rykker nord for København til en af de byggerier, som er opført i 30'erne og 40'erne af funktionalismens mestre. Arne Jacobsen og Vilhelm Lauritzen var nogle af de arkitektnavne, der repræsenterede funkis-stilen, og Thomas Blachman har ofte vist sine funktionalistiske møbler frem, både i boligreportage og tv-udsendelser.
Vores bud er, at han flytter til Østerbro eller Hellerup i en en funkisvilla – eller lejlighed – fra 30'erne.

Se alle fotos fra boligen her.