Se denne italienske og luksuriøse feriebolig med skandinavisk ro

Med øje for en nedtonet farvepalet og afdæmpet maksimalisme er der i denne bolig på em italiensk klippeskrænt kælet for at skabe en ferieoase ud over det sædvanlige.

Med en helt unik placering på den italienske Riviera nær grænsen til Frankrig ligger denne feriebolig med en udsigt over hav og grønne dale, som er blevet et populært samlingssted for den norske familie, der bor her. Med en lys indretning, der kombinerer stramme, moderne linjer med taktile overflader og rå elementer, emmer boligen af en skandinavisk oase midt i sydens varme.

Med sin facade i natursten blender huset smukt ind i det omgivende landskab, og der findes masser af små zoner udendørs, hvis ikke der bare skal dases ved poolen.

Trælamellerne bryder stenfacaden og giver et varmt udtryk til udearealerne. Den store Rocket-daybed fra Slettvoll bruges både som uformel siddeplads og til middagslure.

Kontrastfyldte detaljer inde og ude

Huset på 150 kvadratmeter er tegnet af Giordano Hadamik Architects og er indrettet med øje for, at ude og inde smelter sammen på en ubesværet måde, så der opstår flere forskellige zoner til afslapning og underholdning. Det understøtter møblerne fra Slettvoll, der alle er valgt i samme toner og nuancer for at skabe ro for øjnene og lade den omgivende natur komme til sin ret som modspil til det stringente hus.

Med rolige farver og bløde overflader får spisestuen tiltrængt kontrast fra de mørke vinduesrammer og smukke trælofter, der går igen gennem det meste af boligen. Her træder spisebordet, designet af kunstnerparret Sara og Michele Morandi for Slettvoll, smukt frem blandt indretningens lyse toner som et helt værk i sig selv.

Kombinationen af de varme træpaneler i loftet, det bløde gulvtæppe og de sorte stål-detaljer skaber et raffineret helhedsudtryk, hvor kontrasterne understøtter den stilistiske indretning.

Panoramavinduerne med udsigt over horisonten virker som levende kunstværker. I hjørnet står den overdimensionerede East Duo-lænestol og Zander-skabet med låger designet af Sara og Michele Morandi, begge møbler fra Slettvoll.

Vintage-stolen står smukt frem op ad den hvide væg og i det ellers moderne udtryk i hjemmet. Den høje piedestal til kunst er med til at fremhæve lofthøjden.

Det bløde udtryk og de varme trælameller går igen på det lille gæsteværelse, hvor der er direkte adgang til terrassen og den lækre infinity-pool.

I dagligstuen bliver husets stringente arkitektur fremhævet af det massive sofabord og modulsofaen, der følger rummets vinkler.

Stramme linjer og bløde overflader

Den maksimalistiske indretning i boligen manifesterer sig med overdimensionerede møbler og få, store pyntegenstande. Samtidig fremhæver de lyse toner de trædetaljer, der går igen i hele hjemmet. I dagligstuen får den store modulsofa fra Slettvoll selskab af et massivt træbord og træskamler, hvis stramme udtryk giver en lækker kontrast til sofaen og samtidig giver et nik til arkitekturen.

Også udenfor er det stramme linjer, der dominerer indretningen, men uden at gå på kompromis med komforten. Her er den nye Cape-serie fra Slettvoll brugt til den lille, overdækkede terrasse, der med detaljer i teaktræ og sort aluminium spejler materialerne brugt i huset. Desuden er betræk og puder hurtigtørrende, slidstærkt og egnet til maskinvask, så det er perfekt til udendørsbrug.

En af de udendørs zoner er den overdækkede terrasse, som er indrettet med møbler fra Slettvolls Cape-serie, der med sit stramme design står i kontrast til den vilde natur.

Den indbydende hængesofa fra Slettvoll i teak og flet hænger fra grundens største træ, hvor man kan trække sig mageligt tilbage i skyggen og slapppe af til de små, gyngende bevægelser.