Liebhaver-blær til salg for under 2 millioner

Store boligdrømme med egen tennisbane, havudsigt og andre luksusdetaljer kan let blive realiseret. Det kræver blot, at man flytter sig lidt uden for de store byer.

Liebhaveri til udsalgspris
© edc.dk

Er du træt af dine 44 kvadratmeter på 4. sal på stenbroen eller af din lille knaldhytte i en af forstæderne til landets store og dyre byer? Så er der altid råd at hente i ejendomsmæglernes tilbudsbase - Boliga. Her er der til enhver tid blærede boliger til salg med et udstyr og nogle herlighedsværdigheder, som ikke er til at komme i nærheden af i København for eksempel for under 10 millioner kroner.

Ejendomsmæglersitet Boliga har i deres seneste nyhedsbrev sammenstykket en lille liste med aktuelle salgsmodne boliger, som appellerer til din lille stormand i os alle.

Præmieret villa med tennisbane

Huset med tennisbanen er et af de gode eksempler på de gode tilbud, der kan gøres, hvis man ikke er bundet til storbyerne. Og det er der jo flere og flere, der ikke er længere i vores digitale tidsalder.

Ejendommen har et boligareal på 283 kvadratmeter og en grund på 1.442 m2. Den ligger i Gesten kun 15 kilometers kørsel ind i landet fra Kolding og har vundet Gestens sogns miljøpris i 2012. Der er også gulvvarme i hele stueplanet og en stor garage/værksted på 60 kvadratmeter. Prisen er ikke en gang 2 millioner kroner, kun næsten: kroner 1.995.000!

Se boligen her.

Havudsigt i cinemascope
© danbolig.dk

Denne overdådige havudsigt over Kalundborg fjord kan blive din for kun 1.595.000 kroner.

Og det drejer sig ikke kun om et lille flimrende frimærke af noget diffust blåt fra 1 sal. Sådan et lille havblik bliver af nogle liebhavermægler i København nemlig undertiden blæst op til et mindre Atlanterhav. Det er ikke nødvendigt ved dette 113 kvadratmeter store træhus i Kalundborg, hvor havudsigten er ren cinemascope.

Se boligen her.

Park og vinkælder
© danbolig.dk

I denne 260 kvadratmeter store bolig i to plan ved Linde ved Struer får du en parklignende have med udsigt over egnens bølgende landskab. Her er der også plads til at opbygge sin egen prangende vinsamling i den store opmurede vinreol, der er ethvert vinslot værdigt.

Se boligenher.

Herskabsejendom 1677
© Mæglerfirma Asger Larsen

Har du en herremand i dig, som ikke rigtig får luft for sine store drømme inde bag byvoldene? Så er denne 480 kvadratmeter store bindingsværksejendom mellem Års og Farsø måske noget for dig.

Stuehuset er oprindeligt opført helt tilbage i 1677. Der følger oven i købet 7.69 hektarer grund til, så der kan sagtens indrettes polobane eller ridebane. Prisen er kun kroner 1.195.000, og det hedder ovenikøbet på mæglerens side, at "bud ønskes".

Se boligen her.