Huset ved fjorden

I Bredballe med udsigt til Vejle Fjord - og til broen - ligger et ungt pars helt nye hus. Brian Gade Nielsen og Malene Sohl Boldt har fået lige dét, de ønskede, et helt unikt hjem på 330 kvadratmeter.

© Andreas Mikkel Hansen

Der er alså lidt Miami over det her hus. Men det ligger i Bredballe ved Vejle, på en af landets allerdyreste adresser vest for Storebælt. Det er fire år siden, at Brian Gade Nielsen, der er selvstændig inden for ejendomshandel og -udlejlning, købte grunden. Men på det tidspunkt var den så stejl, ja næsten lodret, så det var umuligt at bygge på den. Også fordi den var fugtig. Men det holdt ikke Brian Gade Nielsen tilbage. Han har altid ønsket at bo lige netop her, bl.a. fordi lokalplanen giver mulighed for at bygge helt tæt på vandet. Så han fik hele 76 vognlæs sand kørt ud på skrænten for overhovedet at få adgang til grunden. Og så gik han i gang med at planlægge byggeprojektet. To-tre projekter måtte opgives undervejs, men endelig lykkedes det for det lokale arkitektfirma Søholm Arkitekter samt arkitekten Anne Møller Sørensen fra Plan A at tegne nøjagtig det hus, Brian Gade Nielsen ønskede.

  • Vi vidste nøjagtigt, hvad vi ville have. Jeg har jo set en del byggeri gennem mit arbejde og var slet ikke i tvivl om, hvordan mit eget skulle se ud.

© Andreas Mikkel Hansen

Gangarealet på første sal - med gulv i hvidolieret asketræ - er udnyttet med masser af skabsplads gemt væk bag skydedøre. Herfraer der også direkte udgangtil garagen, så man kan gå tørskoet til og fra bilen. I baggrunden ses balkonen, som giver et åbent kig ned i stuen

© Andreas Mikkel Hansen

I Bredballe med udsigt til Vejle Fjord - og til broen - ligger et ungt pars helt nye hus. Brian Gade Nielsen og Malene Sohl Boldt har fået lige dét, de ønskede, et helt unikt hjem på 330 kvadratmeter med kæmpestore, åbne rum.

© Andreas Mikkel Hansen

I Bredballe med udsigt til Vejle Fjord - og til broen - ligger et ungt pars helt nye hus. Brian Gade Nielsen og Malene Sohl Boldt har fået lige dét, de ønskede, et helt unikt hjem på 330 kvadratmeter med kæmpestore, åbne rum.

© Andreas Mikkel Hansen

Soveværelset på første sal er holdt helt i hvidt. Der er ingen grund til at bruge en masse farver eller effekter. Naturen og himlen er rigeligt for sanserne. Mellem soveværelset og balkonen er der isat en glasrude for at bevare udsigten til vandet, men samtidig for at værne om privatlivet, da der ellers ville være åbent helt ned til stuen. For ruden kan der trækkes lamelgardiner. Længst til højreer der adgang til badeværelset

© Andreas Mikkel Hansen

Huset er udstyret med en lang række intelligente løsninger. Lys og alarmer er tilkoblet fjernbetjeninger, som også styrer tv og musikanlæg.

© Andreas Mikkel Hansen

De to vaske har begge Vola-armaturer. På væggen et af husets B&O-fjernsyn

© Andreas Mikkel Hansen

Walk-in-vinskabet er bygget op i glas med reoler fra Mayday design. Her er en konstant temperatur på 12-18 grader. En ny og overskuelig måde at opbevare sin vin på

Relaterede Artikler