Kunne du tænke dig at bo i Greta Garbos villa?

Den er netop sat til salg! Tag et kig indenfor her.

bolig indretning sverige greta garbo til salg østersøen
© Wrede

Beliggende på øen Ingarö i Sverige finder vi denne skønne villa, som Greta Garbo en gang ejede. Nu er den elegante og moderne indrettet villa til salg.

bolig indretning sverige greta garbo til salg villa
© Wrede

Villaen er fra 1929, og bærer præg af dette i sin chamerende gullige træ-facade. Den store villa har 7 værelser, og er beriget med en smuk udsigt over Østersøen. De 7 værelser er fordelt udover kælder, stue og 1. sal.

bolig indretning sverige greta garbo til salg køkken
© Wrede

I stueetagen findes villaens hjerte, hvor en stor hall fører videre ind til det moderne køkken, gæstetoilettet og et soveværelse.

bolig indretning sverige greta garbo til salg stue
© Wrede

Indretningen i hjemmet er meget skandinavisk med sine lyse toner og enkle udtryk. Alligevel er hjemmet rigtig hyggeligt, da den meget rene stil er blandet med bløde tekstiler og ældreudseende møbler.

bolig indretning sverige greta garbo til salg stue
© Wrede

Med de smukke trægulve og højt til loftet, har denne villa i sandhed været en af det 20. århundrede største divaer værdig.

bolig indretning sverige greta garbo til salg kontor
© Wrede

Den skandinaviske charme og minimalisme er gennemgående i hele villaen, og indbyder til afslapning og fordybelse.

bolig indretning sverige greta garbo til salg udsigt
© Wrede

Fra villasens største soveværelse på 1. sal får man adgang til en flot sydvendt terrasse med denne udsigt over Østersøen.

bolig indretning sverige greta garbo til salg ø privat
© Wrede

Hvis du sætter stor pris på, at kunne være i fred når du har lyst, så er villaen et perfekt sted for dig. Det er nemlig gemt væk bag både bakker og skov. Et dejligt sted at isolere sig.