Danmarks dyreste hus sat til salg

Boliger af denne kaliber bliver sjældent udbudt på det offentlige marked, så det er sjældent den almene dansker, får et indblik i disse boliger.

© Elbæks Ejendomsmægler

135.400 kroner pr. kvadratmeter

Nord for København finder du Danmarks dyreste hus. For at præcisere pragtvillaens lokation, så skal du bevæge dig hen på Vedbæk Strandvej, der også er kendt for at være en af de dyrere adresser i brætspillet Matador.

Ca. 140 kvadratmeter måler et gennemsnitligt parcelhus i Danmark. Danmarks dyreste hus har en underjordisk garage, der måler 160 kvadratmeter og så er der selvfølgelig hjemmebiograf inkluderet, hvis man skulle blive træt af den smukke panoramaudsigt til Øresund.

I 2018 kostede et hus i gennemsnit omkring de 2 millioner kroner i Danmark. For 2 millioner kan du måske få en andel i villaens bålsted, men hvis du ønsker at eje hele ejendommen, så skal du punge ud med 65 svimlende millioner kroner. Men for de 65 millioner kroner får du intet mindre end 480 moderne og nybyggede kvadratmeter fordelt på 12 værelser og bar- og loungeområde.

Boliger på dette niveau bliver ofte solgt udenom det offentlige marked, så det er sjældent den almene dansker, kan få et indblik i boliger i denne kaliber.

Du kan se flere billeder ved Boliga.