Spektakulært udkigstårn opføres i Danmark

Vil du med i himlen? Se billederne fra Danmarks største træ-tops park her.

camp adventure udkigstårn haslev

© Effekt

Camp Adventure tilføjer et stort udkigstårn til deres spændende eksisterende park. Toppen af tårnet er 135 m. over havets overflade, og vil være det højest tilgængelige sted på hele Sjælland. Tårnet skabes i samarbejde med tegnestuen EFFEKT, og vil give alle dets besøgende en uforglemmelig naturoplevelse.

camp adventure udkigstårn haslev

© Effekt

Det høje tårn bliver en del af en længere rute. Man skal gå hævet over jorden i 600 m., hvor man kommer forbi en masse spændende steder. Der er vand at se på, hvile stedet og udkigsposter på ruten. De sidste 300 m. af ruten foregår på vej op i spiralen. Det bliver måske en hård tur op, men helt sikkert det hele værd!

camp adventure udkigstårn haslev

© Effekt

Det imponerende udkigstårn i form af en spiral, vil kræve en hård gå tur for at nå til tops, og derfra kan man nyde den 360 grader udsigt ud over en af sjællands smukkeste skovområder. Da tårnet er en spiral med fladt underlag, kan både kørestolsbrugere og barnevogne komme med op og nyde udsigten.

camp adventure udkigstårn haslev arkitektur

© Effekt

Camp Adventure er Danmarks største klatrepark med 10 forskellige trætopbaner med en samlet længde på over 5 km. beliggende i Haslev. Den nye rute og udkigstårn forventes at stå færdig i 2018.

Relaterede Artikler