Sjove bygninger på stylter

Se, hvordan arkitekter udnytter deres muligheder, når de giver deres bygninger stylter, bygger på skørt terræn og viser de smukkeste udsigter.

Hytte på stylter i skoven
© Nozomi-Nakabayashi.com

Denne hytte er bygget blandt smukke egetræer i en skov i Dorset, England. Arkitekten bag er den nyuddannede Nozomi Nakabayashi, som fik til opgave at bygge en hytte til en forfatter. Hytten er otte kvadratmeter stor og placeret fire meter over jorden.

Mikro-hus på en bakke
© Maja Wirkus

Dette lille hus er bygget på en græsbakke i Hohenecken i de sydvestlige Tyskland. Det kun tre meter brede og tolv meter lange hus er bygget på metalstylter og er designet af de lokale arkitekter Architekturbüro Scheder.

En hytte med udsigt
© Riga Technical University

Hytten i Letland tænkt som en slags udkigstårn, hvor forbipasserende kan kravle op og se den fantastiske udsigt ud over en smuk eng. Hytten er designet af en gruppe studerende fra Rigas Tekniske Universitet, som søgte at få det bedste ud af dette smukke spot.

Metalhytte i Portugal
© CorreiaRagazzi.com

Den sjove metalhytte fungerer som et forskningscenter for virtual reality og er designet af Eduardo Souto de Moura og Graça Correia. De to skal langsomt forvandle det tidligere industrielle område til studiebygninger.

Et kontor på stylter
© Tate Harmer

Dette kontor i London er bygget omkring et træ og er designet i forbindelse med London Festival of Architecture 2015. Kontoret er placeret Hoxton Square-området i det østlige London og er et eksempel må en anderledes måde at bruge og udnytte parker og andre områder rundt omkring i London.