Imponerende bygning i Singapore med spiral promenade
© Finbarr Fallon

Singapores skyline er blevet et højhus rigere: BIG står bag nyt design

I hjertet af Singapores finansdistrikt præsenterer Bjarke Ingels Group et nyt, storslået projekt.

Med det urbane liv i fokus

Singapores skyline er netop blevet et højhus rigere, da BIG, Bjarke Ingels Group, i samarbejde med CRA, Carlo Ratti Associati, har færdiggjort den 280 meter høje bygning CapitaSpring.

Med sin exceptionelle og særlige arkitektoniske stil formår CapitaSpring at bevare den unikke kultur, som kendetegner Singapore som by. Her lever frodige, grønne områder nemlig side om side med det travle urbane miljø.

Imponerende bygning i Singapore
© Finbarr Fallon
Imponerende bygningsværk i hjertet af Singapore
© Finbarr Fallon

En åben, frodig oase

Udefra ligner bygningen et klassisk tårn iført et nålestribet jakkesæt, men indvendigt åbnes for en oase, der går igen på alle 51 etager.

I midten af bygningen ligger en offentlig park som en spiralformet promenade omgivet af tropiske træer og planter. På toppen af CapitaSpring er en urban have placeret, som giver frisk grønt til bygningens restauranter, og hvor besøgende kan nyde toppens frodighed.

– Projektet kan ses som en vision om en fremtid, hvor by og landskab, kultur og natur kan sameksistere, og bylandskaber kan udvide sig ubegrænset til den vertikale dimension, forklarer Bjarke Ingels om den færdige bygning.

Imponerende bygningsværk i Singapore med åbne oaser
© Finbarr Fallon

Blandt byens højeste bygninger

CapitaSpring er placeret i hjertet af det centrale finansdistrikt, hvor bygningen fortsætter byens banebrydende, vertikale urbanisme ved at stå som et af de højeste tårne i byen.

Bygningen byder på et mangfoldigt kvarter af himmelhaver, restauranter, kontorlokaler og serviceret beboelse.

Imponerende bygningsværk i Singapore med byskov og tagteresse
© Finbarr Fallon

LÆS OGSÅ