© Boligcious, COBE m.fl.

Kig ind i Danmarks mest blærede lejlighed

Her er den første lejlighed i Danmarks største prestigebyggeri. Ejendommen hedder The Silo og huser også Danmarks dyreste lejlighed - med bl.a. privat fitnesscenter og bemandet lobby.

I weekenden åbnede en prøvelejlighed i The Silo, bygningen, der efterhånden er blevet varemærket i den store byudvikling af Nordhavn i København.
Siloen er den største industribygning i Nordhavn og står som et råt levn fra en svunden tid – lige der, hvor Øresund møder København.

Læs også: Super-biblioteket, det største byggeri i Aarhus nogensinde

I denne ejendom vil Danmarks hidtil dyreste ejerlejlighed snart materialisere sig øverst oppe. Den kommer til at koste 30 millioner kroner.
Foreløbig er der dog ikke meget nyt at se af den dyreste del, og det berømte skilt ”HVA DRIKKER MØLR” knejser stadig over Fortkaj i Nordhavn.

The Silo, en af Nordhavns - og Københavns - mest kendte industribygninger, bliver nu ombygget af arkitektfirmaet COBE. Her skal være luksuslejligheder med alt, hvad dertil hører - bemandet lobby, havudsigt til flere sider osv. Herunder den nye ejendom, som den vil rejse sig over Fortkajen.

Se hele boligreportagen hos Boligcious.dk

Lejlighederne åbner sig mod udsigten over Øresund og København, med store, panoramiske vinduespartier. De store altaner vil have udsigt i op til tre retninger.
Her er noget så udansk som bemandet lobby og elevator med direkte adgang ind i alle gavllejlighederne. Og naturligvis er der privat fitnesscenter kun for de heldige beboere i ejendommen.
De særlige loftshøjder for hver etage - op til 8 meter - gør lejlighederne ekstra attraktive, og hver en kvadratmeter af det tidligere kornlager er udnyttet til moderne bolig.

Den første prøvelejlighed står klar. Foto: Boligcious.

Herover en visualisering af The Silos største og dyreste lejlighed, der ikke står færdig endnu. Den er allerede sat til salg til 30 millioner kroner.