© Jörgen Ulvgård

Flydende huse baner vejen for ny spændende livsstil

Villa W er en arkitektonisk villa, som giver dig muligheden for at bo helt tæt naturen. Villaen flyder nemlig på havoverfladen og har derfor en fantastisk og billedskøn udsigt.

Et flydende hus med minimal vedligeholdelse

Villa W er en flot, klassisk og modernistisk bygning, som flyder på vandet i Nacka, Sverige.
Blue Ltd og Marinetek Group har samarbejdet for at skabe denne spektakulære og fantastiske flydende villa, hvor beliggenheden er storslået, da den grænser op til den smukke natur og det blanke vand. Huset er beklædt med holdbart træ fra Kebony, som komplementerer omgivelserne perfekt og giver den flydende villa minimal vedligeholdelse.

© Jörgen Ulvgård

En grund på 160 tons

Villaen er i 3 etager, og passer til en familie med to børn. Det kompakte hus har desuden en sauna og en skøn tagterrasse, hvor havet kan nydes på tætteste hold.
Den arkitektoniske villa er placeret på en grund, der vejer 160 tons og hele konstruktionen er nøje gennemtænkt. Villa W har et enkelt ydre, hvor facaden i glas er kombineret med Kebony-træ og fibercement. Det giver villaen et gennemført udtryk, som matcher det omkringliggende landskab.

© Jörgen Ulvgård

En ideel villa for livsnydere

Ved at bosætte sig i den flydende villa, får du mulighed for en hurtig morgendukkert i skønne omgivelser, der giver ro i sjælen. Villa W kræver minimal vedligeholdelse og smelter elegant ind i naturen. En ideel livsstil for livsnydere, som holder af at nyde æstetiske omgivelser uden alt for mange huslige forpligtelser.

© Jörgen Ulvgård
© Jörgen Ulvgård
© Jörgen Ulvgård
© Jörgen Ulvgård