8 forårsfriske påskenyheder til din borddækning

Påsken er lige om hjørnet, og dermed også årets påskefrokoster. Vi har samlet 8 nyheder der klæder dit påskebord i skønne forårsfarver.

Broste Copenhagen Påskebord

Styling: Karens Bord, Madstyling: Anholt Bageri.

© Rikke Westesen for Broste Copenhagen

Påske

Påske fylder vi med afslappende hygge, samvær med familien og påskefrokost. Her er der mulighed for at invitere dine nærmeste på den lækreste hjemmelavede påskemenu, alternativt kan du også bestille påskefrokostmenuen udeog spare både tid og ressourcer.

Skab masser af glæde og god forårsstemning hos dine gæster med en elegant påskeborddækning. Vi har samlet nogle af de nyeste tilføjelser, der kan indgå som et pyntende element på dit påskebord.

Bordfolk til påskeæggene
© Lucie Kaas

Bordfolk til påskeæggene

Påsken er ikke fuldent uden æg, og hvilken bedre partner til æggene end Bordfolk-æggebægrene? Bordfolk er små karakterer til spisebordet, der giver personlighed og stemning.

Æggebægrene fungerer også som den perfekte vært- eller værtindegave til de kommende påskefrokoster.

Æggebægre, 129,00 kr., Lucie Kaas

Forårskollektion Royal Copenhagen
© Royal Copenhagen

Friske noter af forår

Igen i år tilføjes nye motiver af frodige blomster til Royal Copenhagens Forårskollektion.

På små og store påskeæg udfoldes påskelinjer, lilla krokus og vilde purløg. På bonbonnieren inviterer en frodig tigerlilje til at opbevare dine små genstande under låget, og vandaksens blade pryder Forårskollektionens lille vase.

Se hele kollektionen her

Træfigur påske
© Lucie Kaas

Påskeharen på besøg

Bunny er den påskedekoration, som man kan lade stå fremme hele året. Med sit nuttede udtryk, naturlige materiale og farve gør Bunny sig til et versatil dekorationselement.

Bunny træfigur, 349,00 kr., Lucie Kaas

Juice vase wide fra HAY
© HAY

Smukke blomster fortjener en smuk vase

Giv påskedekorationen et frisk pust med denne flotte vase fra HAY. Vasen har en skarp gul farve, der får selskab af nogle lodrette hvide striber.

Juice Vase Wide, 899,25 - 1.199,00 kr., HAY

Kodanska påskeæg
© Kodanska

Ingen påske uden påskeæg

Disse fine påskeæg fra Kodanska er mundblæste i friske klare faver og hver enkelt æg har sit helt eget unikke mønster. Påskeæggene kan enten hænge elegant alene eller i en smuk farvekombination.

Danish Summer Easter Egg, 269,00 kr., Kodanska

Serveringsfad med mønster
© Lucie Kaas

En festlig middag

Det festlige påskebord er selvfølgelig fyldt med lækker mad, men vi mener også, at servicet på spisebordet løfter stemningen.

Arne Clausens lotusmønster er det klassiske design, som kan pynte et hvert spisebord.

Lotus serveringsfad, 449,00 kr., Lucie Kaas

Påskedækkeservietter
© Georg Jensen

Påskedækkeservietter

Påskemotivet er designet af Bodil Bødtker-Næss, fyldt med motiver af kyllinger og æg, som selvfølgelig hører til højtiden.

Påskedækkeservietter, 400,00 kr., Georg Jensen

Kähler bonbonniere

Forårstilbud med fantastisk Kähler-design

Tag forskud på påskeglæderne med årets første forårstilbud. Du får nemlig 3 numre af BO BEDRE sammen med den fineste Kähler-bonbonniere, der emmer af forår. Her er der rig mulighed for at dykke ned i skønne haver og masser af udeliv, forårstrends, reportager, kultur- og arkitekturnyheder og masser af boliginspiration - samtidig med at du modtager en forårsfrisk bonbonniere, som kan pynte i hjemmet.

Indløs tilbuddet her

LÆS OGSÅ