Tilbehør Quinoasalat med avocado, hindbær, gedeost og urter En nem og klassisk salat, som passer perfekt til sommermiddagen. Af Lone Kjær — 13. juli 2020 // Salatskål, lille kande og saltkar fra House Doctor, bestik privateje. © Tia Borgsmidt Quinoasalat med avocado, hindbær, gedeost og urter Denne grønne skønhed er en af mine absolutte salatfavoritter. Er du ikke så vild med gedeost, så brug fetaost eller tynde skiver parmesanost i stedet. 4 personer Det skal du bruge: 100 g quinoa 100 g gedeostrulle 100 g babyspinat 2 avocadoer Saft af ½ citron 1 håndfuld friske krydderurter, fx dild, persille, purløg og/eller basilikum 1 bakke hindbær Olivenolie Salt og peber Sådan gør du: Skyl quinoaen, og kom den i en gryde med letsaltet vand. Kog den i ca. 10 min. Sluk for varmen, og lad quinoaen trække i ca. 5 min., hvorefter den afdryppes. Skær gedeosten i skiver. Skyl spinaten, og slyng den tør. Skær avocadoerne i lameller, og pres citronsaft over. Skyl krydderurterne, slyng dem tørre, og hak dem. Vend forsigtigt kogt quinoa med spinat, avocado, gedeost, hindbær og urter. Dryp olivenolie over salaten, og krydr med salt og peber. Relateret Tilbehør Salat med burrata, jordbær, oliven og croutoner Tilbehør Grøn salat med sursød kærnemælksdressing Hovedret Salat af søde kartofler med avocado og misodressing Tilbehør Lav din egen jordbæreddike med peber Tilbehør Grillet aubergine med chimichurri Tilbehør Sommersalat med radiser, ærter, rucola og parmesan