Tilbehør Quinoasalat med avocado, hindbær, gedeost og urter En nem og klassisk salat, som passer perfekt til sommermiddagen. Af Lone Kjær — 13. juli 2020 // Salatskål, lille kande og saltkar fra House Doctor, bestik privateje. © Tia Borgsmidt Quinoasalat med avocado, hindbær, gedeost og urter Denne grønne skønhed er en af mine absolutte salatfavoritter. Er du ikke så vild med gedeost, så brug fetaost eller tynde skiver parmesanost i stedet. 4 personer Det skal du bruge: 100 g quinoa 100 g gedeostrulle 100 g babyspinat 2 avocadoer Saft af ½ citron 1 håndfuld friske krydderurter, fx dild, persille, purløg og/eller basilikum 1 bakke hindbær Olivenolie Salt og peber Sådan gør du: Skyl quinoaen, og kom den i en gryde med letsaltet vand. Kog den i ca. 10 min. Sluk for varmen, og lad quinoaen trække i ca. 5 min., hvorefter den afdryppes. Skær gedeosten i skiver. Skyl spinaten, og slyng den tør. Skær avocadoerne i lameller, og pres citronsaft over. Skyl krydderurterne, slyng dem tørre, og hak dem. Vend forsigtigt kogt quinoa med spinat, avocado, gedeost, hindbær og urter. Dryp olivenolie over salaten, og krydr med salt og peber. Relateret Arkitektur Hamborg får endnu et nyt musikhus – denne gang skal en dansker stå bag Julemad Denne hjemmelavede bærsnaps vil gøre dig til festens midtpunkt ved årets julefrokost Design Fra nye butikker og caféer til aktuelle udstillinger: 8 af de bedste designnyheder lige nu Jul Efter 20 år i København er Lars Jon og hans mand flyttet på landet, hvor julepynten findes lige udenfor døren Annonce Guide: Lad tidens tendenser præge både ingredienser og opdækning til dette års julefrokost Konkurrencer VIND to smukke og minimalistiske designerlamper fra Light-Point
Jul Efter 20 år i København er Lars Jon og hans mand flyttet på landet, hvor julepynten findes lige udenfor døren