Tilbehør Prøv en anderledes guacamole, som er mindst lige så cremet Spis med grøntsagsstænger - et skønt mellemmåltid. Af Gitte Heidi Rasmussen — 09. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Edamame- og avocadodip med grøntsagsstænger 4 personer Det skal du bruge: 1 spiseklar avocado 150 g edamamebønner, bælgede 1 fed hvidløg 1 grøn chili 2 spsk. græsk yoghurt (10%) 1 spsk. limesaft Salt og peber Masser af grøntsager, fx gulerod, bladselleri, asparges og agurk Grove breadsticks Sådan gør du: Halvér avocadoen, og fjern stenen og skallen. Findel avocado, bønner, hvidløg, chili uden kerner og yoghurt i en foodprocessor eller multihakker. Smag til med limesaft, salt og peber. Skræl gulerødder og bladselleristave, bræk det træede af aspargesene, og skær agurken i stave. Servér dippen med grøntsager og breadsticks. Tip: Kan også bruges som fyld i sandwich. Relateret Tilbehør Grøntsager på grill med gremolata Tilbehør Sprøde sommergulerødder med cremet burrata Tilbehør Grillsalat med squash, ærter, mynte og gedeost Tilbehør Grønne arancini med mojo verde Tilbehør Grillet aubergine med chimichurri Tilbehør Brød bagt på grill med pisket hvidløgssmør