
Prøv en anderledes guacamole, som er mindst lige så cremet
Spis med grøntsagsstænger - et skønt mellemmåltid.
AfGitte Heidi Rasmussen
Edamame- og avocadodip med grøntsagsstænger
4 personer
Det skal du bruge:
- 1 spiseklar avocado
- 150 g edamamebønner, bælgede
- 1 fed hvidløg
- 1 grøn chili
- 2 spsk. græsk yoghurt (10%)
- 1 spsk. limesaft
- Salt og peber
- Masser af grøntsager, fx gulerod, bladselleri, asparges og agurk
- Grove breadsticks
Sådan gør du:
- Halvér avocadoen, og fjern stenen og skallen.
- Findel avocado, bønner, hvidløg, chili uden kerner og yoghurt i en foodprocessor eller multihakker.
- Smag til med limesaft, salt og peber.
- Skræl gulerødder og bladselleristave, bræk det træede af aspargesene, og skær agurken i stave.
- Servér dippen med grøntsager og breadsticks.
Tip: Kan også bruges som fyld i sandwich.