Prøv en anderledes guacamole, som er mindst lige så cremet

Spis med grøntsagsstænger - et skønt mellemmåltid.

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Edamame- og avocadodip med grøntsagsstænger

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 spiseklar avocado
  • 150 g edamamebønner, bælgede
  • 1 fed hvidløg
  • 1 grøn chili
  • 2 spsk. græsk yoghurt (10%)
  • 1 spsk. limesaft
  • Salt og peber
  • Masser af grøntsager, fx gulerod, bladselleri, asparges og agurk
  • Grove breadsticks

Sådan gør du:

  1. Halvér avocadoen, og fjern stenen og skallen.
  2. Findel avocado, bønner, hvidløg, chili uden kerner og yoghurt i en foodprocessor eller multihakker.
  3. Smag til med limesaft, salt og peber.
  4. Skræl gulerødder og bladselleristave, bræk det træede af aspargesene, og skær agurken i stave.
  5. Servér dippen med grøntsager og breadsticks.

Tip: Kan også bruges som fyld i sandwich.