Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Prøv en anderledes guacamole, som er mindst lige så cremet

Spis med grøntsagsstænger - et skønt mellemmåltid.

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Edamame- og avocadodip med grøntsagsstænger

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 spiseklar avocado
  • 150 g edamamebønner, bælgede
  • 1 fed hvidløg
  • 1 grøn chili
  • 2 spsk. græsk yoghurt (10%)
  • 1 spsk. limesaft
  • Salt og peber
  • Masser af grøntsager, fx gulerod, bladselleri, asparges og agurk
  • Grove breadsticks

Sådan gør du:

  1. Halvér avocadoen, og fjern stenen og skallen.
  2. Findel avocado, bønner, hvidløg, chili uden kerner og yoghurt i en foodprocessor eller multihakker.
  3. Smag til med limesaft, salt og peber.
  4. Skræl gulerødder og bladselleristave, bræk det træede af aspargesene, og skær agurken i stave.
  5. Servér dippen med grøntsager og breadsticks.

Tip: Kan også bruges som fyld i sandwich.

Relaterede Artikler