Tilbehør Prøv en anderledes guacamole, som er mindst lige så cremet Spis med grøntsagsstænger - et skønt mellemmåltid. Af Gitte Heidi Rasmussen — 09. juli 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Edamame- og avocadodip med grøntsagsstænger 4 personer Det skal du bruge: 1 spiseklar avocado 150 g edamamebønner, bælgede 1 fed hvidløg 1 grøn chili 2 spsk. græsk yoghurt (10%) 1 spsk. limesaft Salt og peber Masser af grøntsager, fx gulerod, bladselleri, asparges og agurk Grove breadsticks Sådan gør du: Halvér avocadoen, og fjern stenen og skallen. Findel avocado, bønner, hvidløg, chili uden kerner og yoghurt i en foodprocessor eller multihakker. Smag til med limesaft, salt og peber. Skræl gulerødder og bladselleristave, bræk det træede af aspargesene, og skær agurken i stave. Servér dippen med grøntsager og breadsticks. Tip: Kan også bruges som fyld i sandwich. Relateret Tilbehør Opskrift på lækker grønkålssalat med bagte rødbeder, linser og ricotta Indretning 10 smukke gulvtæpper, der giver dit hjem - og gulv - masser af karakter Arkitektur Det har taget 20 år at bygge: Nu står verdens største museum færdigt – og det er vildere end vildt Huse "Jeg faldt for det historiske vingesus og forestillingen om, at tidligere beboere har fået serveret champagne fra sølvfade" Julemad De er uspiselige rå, men tilberedt er de perfekt til julens osteborde og simreretter Julemad Denne hjemmelavede bærsnaps vil gøre dig til festens midtpunkt ved årets julefrokost
Arkitektur Det har taget 20 år at bygge: Nu står verdens største museum færdigt – og det er vildere end vildt
Huse "Jeg faldt for det historiske vingesus og forestillingen om, at tidligere beboere har fået serveret champagne fra sølvfade"