Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Aspargessalat med misodressing og saltede mandler

En frisk og forårsagtig salat.

Aspargessalat opskrift

© Tia Borgsmidt

Aspargessalat med misodressing og saltede mandler

Sæsonens første asparges forenes på bedste vis i en salat med misodressing, brøndkarse og saltede mandler. Salaten er frisk og forårsagtig og passer godt til et veldækket brunchbord.

Opskriften er til 4-6 personer.

Det skal du bruge til aspargessalat:

  • 16 grønne asparges
  • 16 hvide asparges
  • 50 g rucola
  • 1 potte brøndkarse
  • 4 spsk. saltede mandler

Det skal du bruge til misodressingen:

  • 3 spsk. lys misopasta
  • 1 spsk. eddike
  • Lidt honning
  • ½ spsk. sojasauce

Sådan gør du:

  • Knæk den nederste træede ende af de grønne asparges.
  • Skræl de hvide asparges fra hoved og ned, og knæk den nederste træede ende af.
  • Damp aspargesene i letsaltet vand – 5 minutter for de hvide, og ca. 2 min. for de grønne. Hæld koldt vand over, og afdryp aspargesene. Skær aspargesene i snitter.
  • Skyl og slyng rucola. Anret asparges og rucola på tallerkener, og drys hakkede mandler over.
  • Rør ingredienserne til misodressingen sammen, og dryp over salaten. Top med brøndkarse.

LÆS OGSÅ: 10 skønne opskrifter med hvide asparges.

Relaterede Artikler