
Aspargessalat med misodressing og saltede mandler
En frisk og forårsagtig salat.
AfLone Kjær
Aspargessalat med misodressing og saltede mandler
Sæsonens første asparges forenes på bedste vis i en salat med misodressing, brøndkarse og saltede mandler. Salaten er frisk og forårsagtig og passer godt til et veldækket brunchbord.
Opskriften er til 4-6 personer.
Det skal du bruge til aspargessalat:
- 16 grønne asparges
- 16 hvide asparges
- 50 g rucola
- 1 potte brøndkarse
- 4 spsk. saltede mandler
Det skal du bruge til misodressingen:
- 3 spsk. lys misopasta
- 1 spsk. eddike
- Lidt honning
- ½ spsk. sojasauce
Sådan gør du:
- Knæk den nederste træede ende af de grønne asparges.
- Skræl de hvide asparges fra hoved og ned, og knæk den nederste træede ende af.
- Damp aspargesene i letsaltet vand – 5 minutter for de hvide, og ca. 2 min. for de grønne. Hæld koldt vand over, og afdryp aspargesene. Skær aspargesene i snitter.
- Skyl og slyng rucola. Anret asparges og rucola på tallerkener, og drys hakkede mandler over.
- Rør ingredienserne til misodressingen sammen, og dryp over salaten. Top med brøndkarse.
LÆS OGSÅ: 10 skønne opskrifter med hvide asparges.