
Så enkelt er det at lave madroser af avocado, blommer, jordbær, blåbær...
Se hvordan på videoerne fra verdensmesteren i madrosetter fra Dubai, Karen McLean, der serverer sine mesterværker på dansk rugbrød.
Af — 30. juni 2016Madblogger med speciale i madroser
Karen Mclean er en australsk madblogger med kinesisk-vietnamesiske rødder. Hun bor i Dubai og er den uofficielle verdensmester i madroser, som hun med forkærlighed serverer på brød, der til forveksling ligner dansk rugbrød.
Karen McLean er blevet en stor internet-celebrity på de sociale medier. Det er meget let at forstå, når man ser hende folde sine værker i levende bileder.
Madroser på Instagram
Det er meget betagende at springe rundt mellem hendes mange små videoer på Instagram, hvor hun deler ud af sine erfaringer i at folde madroser.
Og det er madroser af enhver slags og ikke kun æbleroser, som mange i Danmark også er begyndt at eksperimentere med. Det er madroser af så forskellige frugter og grøntsager som agurk, blåbær, mango, mango og kiwi, avocdo, blommer og et utal af andre gevækster.