Opskrifter Krabbesalat med tomat og grillet brød Denne forret med krabbekød, salsa og masser af urter er en dejlig frisk start på menuen. Af Gitte Heidi Rasmussen — 01. juli 2021 © Stine Christiansen Krabbesalat med tomat og grillet brød 6-8 personer Det skal du bruge: ¼ kg solmodne hakkede tomater 1 skalotteløg 1 lille fed hvidløg ¼ grøn peberfrugt 1 håndfuld basilikum 2 spsk. olivenolie 1 tsk. paprika Salt og peber 1 blad husblas ¼ kg krabbekød 1 brød – grillet i skiver Cremefraiche, 38 % Dild & kørvel Sådan gør du: Findel tomater, skalotteløg, hvidløg, peberfrugt og basilikum i en foodprocessor til en grov salsa. Smag til med olivenolie, paprika, salt og peber. Læg husblas i blød i koldt vand ca. 10 min., smelt over vandbad, og rør det i tomatblandingen. Sæt det på køl et par timer, og bland med krabbekød fra friskkogte krabbekløer. Smag til, og servér med grillet eller ristet brød, cremefraiche og masser af urter. Relateret Forret Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør Opskrifter Jomfruhummer-bruchetta med safran, tomat og oliven Forret Grillet brød med grillede svampe, stuvede ramsløg og brændenælder Tilbehør Syltede små tomater med chili Tilbehør Grøntsager på grill med gremolata Forret Grillet hjertesalat med cæsar-dressing og friske urter