Opskrifter Krabbesalat med tomat og grillet brød Denne forret med krabbekød, salsa og masser af urter er en dejlig frisk start på menuen. Af Gitte Heidi Rasmussen — 01. juli 2021 © Stine Christiansen Krabbesalat med tomat og grillet brød 6-8 personer Det skal du bruge: ¼ kg solmodne hakkede tomater 1 skalotteløg 1 lille fed hvidløg ¼ grøn peberfrugt 1 håndfuld basilikum 2 spsk. olivenolie 1 tsk. paprika Salt og peber 1 blad husblas ¼ kg krabbekød 1 brød – grillet i skiver Cremefraiche, 38 % Dild & kørvel Sådan gør du: Findel tomater, skalotteløg, hvidløg, peberfrugt og basilikum i en foodprocessor til en grov salsa. Smag til med olivenolie, paprika, salt og peber. Læg husblas i blød i koldt vand ca. 10 min., smelt over vandbad, og rør det i tomatblandingen. Sæt det på køl et par timer, og bland med krabbekød fra friskkogte krabbekløer. Smag til, og servér med grillet eller ristet brød, cremefraiche og masser af urter. Relateret Julemad Opskrift på cremet julekage med marcipan, lemoncurd og mascarponecreme Jul Guide: Her får du den bedste gløgg i København Jul Julens mest populære farver er hentet direkte i naturen: Sådan kan du bruge dem Julemad De er uspiselige rå, men tilberedt er de perfekt til julens osteborde og simreretter Jul Spir, måner og sløjfer: De fineste juletræstoppe som alternativ til den klassiske topstjerne Sommerhuse I Josephine og Askes sommerhus er julen som en pladderromantisk julefilm – på den helt rigtige måde
Sommerhuse I Josephine og Askes sommerhus er julen som en pladderromantisk julefilm – på den helt rigtige måde