
Krabbesalat med tomat og grillet brød
Denne forret med krabbekød, salsa og masser af urter er en dejlig frisk start på menuen.
AfGitte Heidi Rasmussen
Krabbesalat med tomat og grillet brød
6-8 personer
Det skal du bruge:
- ¼ kg solmodne hakkede tomater
- 1 skalotteløg
- 1 lille fed hvidløg
- ¼ grøn peberfrugt
- 1 håndfuld basilikum
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. paprika
- Salt og peber
- 1 blad husblas
- ¼ kg krabbekød
- 1 brød – grillet i skiver
- Cremefraiche, 38 %
- Dild & kørvel
Sådan gør du:
- Findel tomater, skalotteløg, hvidløg, peberfrugt og basilikum i en foodprocessor til en grov salsa.
- Smag til med olivenolie, paprika, salt og peber.
- Læg husblas i blød i koldt vand ca. 10 min., smelt over vandbad, og rør det i tomatblandingen.
- Sæt det på køl et par timer, og bland med krabbekød fra friskkogte krabbekløer.
- Smag til, og servér med grillet eller ristet brød, cremefraiche og masser af urter.