Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Krabbesalat med tomat og grillet brød

Denne forret med krabbekød, salsa og masser af urter er en dejlig frisk start på menuen.

© Stine Christiansen

Krabbesalat med tomat og grillet brød

6-8 personer

Det skal du bruge:

  • ¼ kg solmodne hakkede tomater
  • 1 skalotteløg
  • 1 lille fed hvidløg
  • ¼ grøn peberfrugt
  • 1 håndfuld basilikum
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. paprika
  • Salt og peber
  • 1 blad husblas
  • ¼ kg krabbekød
  • 1 brød – grillet i skiver
  • Cremefraiche, 38 %
  • Dild & kørvel

Sådan gør du:

  1. Findel tomater, skalotteløg, hvidløg, peberfrugt og basilikum i en foodprocessor til en grov salsa.
  2. Smag til med olivenolie, paprika, salt og peber.
  3. Læg husblas i blød i koldt vand ca. 10 min., smelt over vandbad, og rør det i tomatblandingen.
  4. Sæt det på køl et par timer, og bland med krabbekød fra friskkogte krabbekløer.
  5. Smag til, og servér med grillet eller ristet brød, cremefraiche og masser af urter.