Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nemme og fine pistacie-pærer

Overrask dine gæster med en anderledes og sød julekonfekt.

pistacie-pærer

© Pernille Greve

Pistacie-pærer

ca. 10 stk.

Det skal du bruge:

  • 70 g grønne, usaltede pistacienødder
  • 200 g rå marcipan
  • 1/2 økologisk citron, skal og saften
  • Lidt hele nelliker

Sådan gør du:

  1. Ælt det hele sammen i en minihakker/foodprocessor til massen er helt glat.
  2. Læg massen på køl i en pose i 30 min.
  3. Form herefter 10-12 små pærer af marcipanen. Afslut med en hel nellike som kvist.