Julemad Nemme og fine pistacie-pærer Overrask dine gæster med en anderledes og sød julekonfekt. Af Ditte Julie Jensen — 28. november 2019 julekonfekt © Pernille Greve Pistacie-pærer ca. 10 stk. Det skal du bruge: 70 g grønne, usaltede pistacienødder 200 g rå marcipan 1/2 økologisk citron, skal og saften Lidt hele nelliker Sådan gør du: Ælt det hele sammen i en minihakker/foodprocessor til massen er helt glat. Læg massen på køl i en pose i 30 min. Form herefter 10-12 små pærer af marcipanen. Afslut med en hel nellike som kvist. Relateret Jul Elsker du at lave din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebog lige noget for dig Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt Design Fra loft til gulv: Verner Panton-favorit får nyt liv med hjælp fra Nanna Dietzel