Julemad Nemme og fine pistacie-pærer Overrask dine gæster med en anderledes og sød julekonfekt. Af Ditte Julie Jensen — 28. november 2019 julekonfekt © Pernille Greve Pistacie-pærer ca. 10 stk. Det skal du bruge: 70 g grønne, usaltede pistacienødder 200 g rå marcipan 1/2 økologisk citron, skal og saften Lidt hele nelliker Sådan gør du: Ælt det hele sammen i en minihakker/foodprocessor til massen er helt glat. Læg massen på køl i en pose i 30 min. Form herefter 10-12 små pærer af marcipanen. Afslut med en hel nellike som kvist. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge