Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Marcipankugler i popcornstøv

Julekonfekten bliver dekorativ og interessant med det alternative popcornstøv som pynt.

© Pia Enghild

Marcipankugler
marcipan 200 g

Rul marcipanen i små kugler.

Støv
popcorn 2 dl
rørsukker 1 spsk.
evt. citronskal

Blend ingredienserne grundigt. Tip: Det kan hjælpe at ”kæntre” blenderen en smule, så den tager
bedre fat i popcorn og rørsukker.

Smør 15 g, smeltet

Vend marcipankuglerne i smeltet smør og dernæst i popcornstøv. Servér med det samme, evt. i små skåle strøet med ekstra popcornstøv.

Tallerken er privateje, mens båndet er fra Ordning & Reda.

Relaterede Artikler