Julemad Laktosefri risalamande Kog risengrøden dagen før – så er den kold, når mandler, vanilje og pisket kokosfløde røres i. Af Joanna Scarlett Jørgensen — 02. marts 2019 © Joanna Scharlett Jørgensen Laktosefri risalamande Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Det skal du bruge 60 g grødris ½ l rismælk ½ ds. kokosmælk 33 g mandler ⅓ vaniljestang ⅓ Drys salt Sådan gør du Sæt dåserne med kokosmælk i køleskabet. Kog risen sammen med rismælk efter anvisning på pakken ved lav varme og under låg, 30 min. Rør jævnligt. Pak gryden ind et viskestykke og sæt under dynen, hvor den "koger" færdig, ca. 30 min. Køl helt af. Hæld kogende vand over mandlerne, lad dem stå et øjeblik, og smut dem ved at klemme dem på den brede ende. Afdryp mandlerne, og lad dem tørre. Hak dem, og vend med grøden. Åbn dåserne med kokosmælk, og tag det faste kokosfløde over i en skål. Pisk "kokosfløden" luftig, og vend godt med grøden, så der ikke er klumper i. Husk mandlen, og server risalamanden med den topping, du ønsker. TIP: Rismælk er sødt i sig selv, og dermed får du godt med sødme i risalamanden uden at tilføre sukker. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge