Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kagemiks til julemuffins med to slags chokolade

Til dette glas med færdigblandet kagemiks skal man kun tilføje æg og smør. Det er nemt at lave og smager som en drøm. Find opskriften her.

Kagemix

© Tia Borgsmidt

Kagemiks til julemuffins med to slags chokolade

Ca. 12 muffins

Et glas med en færdigblandet kagemiks, som kun skal tilsættes æg og smør, er luksus til den travle tid. Kom blandingen i et glas, og lav et sødt, indbydende kort, hvor du beskriver fremgangsmåden.

Det skal du bruge

  1. 150 g hvedemel
  2. 1 tsk. flagesalt
  3. 1 tsk. bagepulver
  4. 50 g kakaopulver
  5. 4 tsk. stødt kanel
  6. 2 tsk. stødt ingefær
  7. 150 g rørsukker
  8. 100 g mørk chokolade
  9. 100 g hvid chokolade
  10. 150 g smeltet smør
  11. 3 æg

Sådan gør du

  • Bland hvedemel med salt og bagepulver. Rør kakaopulver med krydderier i en anden skål. Kom hvedemel i bunden af glasset, og top med kakaoblanding, rørsukker og to slags hakket chokolade. Luk glasset til, og bind et fint bånd omkring.
  • Bland glassets indhold sammen i en skål, og tilsæt smeltet smør og æg, og pisk sammen. Fordel dejen i ca. 12 muffinforme, og bag ved 180° varmluft i ca. 20 min.

Håndplukket til dig