Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

IKEA udgiver kogebog med bæredygtige opskrifter

De klassiske kødboller får skarp konkurrence.

© SPACE10 / Kasper Kristoffersen

SPACE10

… er navnet på IKEAs forskning- og design laboratorium i København. Nu løfter de sløret for deres første kogebog: “Future Food Today”. Bogen er fyldt med opskrifter, som er gode for både os og vores planet. Videre er opskrifterne baseret på spændende ingredienser som mikro-alger og insekter.

Det er vigtigt for SPACE10, at opskrifterne er bæredygtige - men lige så vigtigt er smagen. Derfor er opskrifterne i en længere periode blevet perfektioneret i testkøkkenet i Kødbyen, København.

Bogen udkommer d. 21/5, men du kan allerede i dag forudbestille kogebogen her.

© SPACE10

© SPACE10 / Emil Hornstrup Jakobsen

Relaterede Artikler