Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tomatsuppe

Denne opskrift på en herlig suppe er god til gæster, navnligt med parmesangratinerede tortillaer til. Tortillaerne fås i de fleste supermarkeder og er glimrende "reservebrød" i sommer-køkkenet. De skal blot pensles eller gnides med en smule olivenolie og drysses med friskrevet parmesanost, 2-3 spsk. pr. tortilla. Bag dem sprøde i en 200 grader varm ovn i 5-6 minutter.

© John Bendtsen

Opskrift til 3-4 personer

salatagurk 150 g, skrælles og udkernes med en teske
rød peberfrugt 150 g, skrælles
modne tomater 400 g, skoldes og flås
hvidløg 1 fed (kan udelades)
tomateddike 1-2 spsk.
grønsagsjuice 4 dl

Skær alle grønsager i terninger, blend dem med grønsagsjuice, og smag til med tomateddike. Opbevar suppen til servering i køleskab. Her i en karaffel, der passer i køleskabsdøren (Ole Palsby, Rosendahl).

Relaterede Artikler