Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Toast med svampe

Perfekt tømmermandsmad, der også er en lækkerbisken til en fjernsynsaften eller som et let aftensmåltid.

© Anders Schønnemann

4 personer

Svampe 250 g, gerne flere slags
Olivenolie 2 spsk.
Hvidløg 1 fed presset
Bredbladet persille 1 lille håndfuld
Surdejsbrød 4 skiver
Olivenolie en smule
Chorizopølse 12 skiver
Æg 4 stk.
Salt og peber

• Rens svampene, og skær dem eventuelt i mindre stykker.
• Varm olien på en pande, og rist svampene med hvidløg ved god varme i et par minutter. Tag dem af panden.
• Skyl, hak og vend persillen i retten.
• Dryp brødet med olivenolie, og grill på en varm grillpande.
• Spejl æggene, og fordel svampe og chorizopølse på brødene. Top med spejlæg, og krydr med salt og peber.

Relaterede Artikler