Sund bowl som er perfekt til madpakken eller picnicturen

En smagfuld bowl med grønt fyld som man sagtens kan variere.

Picnic bowl
© Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær

En picnic på stranden skal forberedes, men til gengæld smager maden næsten endnu bedre i lyset af en solnedgang. Glas med låg fra H. Skjalm P.

Picnic bowl

4 personer

Masser af sprøde grøntsager, kogt quinoa, rødt kød og urter serveres med gomasauce i patentglas, lige til at tage med.

Det skal du bruge:

  • 100 g quinoa
  • 2 røde bøffer
  • Flagesalt og peber
  • 100 g babyspinat
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt radiser med top
  • 1 potte brøndkarse
  • Gomasauce
  • 2 spsk. ristede sesamfrø

Sådan gør du:

  1. Skyl quinoaen, og kog som angivet på emballagen. Afkøl quinoaen.
  2. Krydr kødet med salt og peber, og steg det i 2-3 min. på hver side. Lad kødet hvile, inden det skæres i skiver.
  3. Skyl og slyng spinaten tør.
  4. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i 1 min. Afdryp, og skær asparges i snitter.
  5. Snit forårsløg.
  6. Skyl radiserne. Lad toppen blive på.
  7. Fordel lagvis i glas: kogt quinoa, spinat, kød, gomasauce og asparges.
  8. Top med brøndkarse og ristede sesamfrø.
  9. Servér med radiser on the side.