Hovedret Sund bowl som er perfekt til madpakken eller picnicturen En smagfuld bowl med grønt fyld som man sagtens kan variere. Af Lone Kjær — 09. juli 2021 En picnic på stranden skal forberedes, men til gengæld smager maden næsten endnu bedre i lyset af en solnedgang. Glas med låg fra H. Skjalm P. © Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær Picnic bowl 4 personerMasser af sprøde grøntsager, kogt quinoa, rødt kød og urter serveres med gomasauce i patentglas, lige til at tage med. Det skal du bruge: 100 g quinoa 2 røde bøffer Flagesalt og peber 100 g babyspinat 1 bundt grønne asparges 1 bundt forårsløg 1 bundt radiser med top 1 potte brøndkarse Gomasauce 2 spsk. ristede sesamfrø Sådan gør du: Skyl quinoaen, og kog som angivet på emballagen. Afkøl quinoaen. Krydr kødet med salt og peber, og steg det i 2-3 min. på hver side. Lad kødet hvile, inden det skæres i skiver. Skyl og slyng spinaten tør. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i 1 min. Afdryp, og skær asparges i snitter. Snit forårsløg. Skyl radiserne. Lad toppen blive på. Fordel lagvis i glas: kogt quinoa, spinat, kød, gomasauce og asparges. Top med brøndkarse og ristede sesamfrø. Servér med radiser on the side. Relateret Hovedret Muslingesuppe med urter og safran-aioli Hovedret Spaghetti vongole: En italiensk ret med masser af smag Hovedret Marineret lammemørbrad med sauce piment og spinat Hovedret Banh med syltede grøntsager og kylling Hovedret Unghanebryst serveret med ærter i bælg, spinat og sauce blanquette Hovedret Få opskriften på en smagfuld bolognese uden kød