© Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær Hovedret Sund bowl som er perfekt til madpakken eller picnicturen En smagfuld bowl med grønt fyld som man sagtens kan variere. Af Lone Kjær — 09. juli 2021 Sund picnic bowl Masser af sprøde grøntsager, kogt quinoa, rødt kød og urter serveres med gomasauce i patentglas, lige til at tage med. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 50 g quinoa 1 røde bøffer flagesalt og peber 50 g babyspinat ½ bundt grønne asparges ½ bundt forårsløg ½ bundt radiser med top ½ potte brøndkarse gomasauce 1 spsk. ristede sesamfrø Sådan gør du Skyl quinoaen, og kog som angivet på emballagen. Afkøl quinoaen. Krydr kødet med salt og peber, og steg det i 2-3 min. på hver side. Lad kødet hvile, inden det skæres i skiver. Skyl og slyng spinaten tør. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i 1 min. Afdryp, og skær asparges i snitter. Snit forårsløg. Skyl radiserne. Lad toppen blive på. Fordel lagvis i glas: kogt quinoa, spinat, kød, gomasauce og asparges. Top med brøndkarse og ristede sesamfrø. Servér med radiser on the side. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Hovedret Opskrift på sprød krydret rissalat med knuste agurker, forårsløg, chili og koriander Hovedret Lammekrone på spinat-kartoffelcreme, grillede asparges og brændte løg med ramsløgolie Hovedret Opskrift på stegt rødtunge med syltede stikkelsbær og knust agurkesalat Hovedret Opskrift på stegt kylling med råsyltede ribs & mormorsalat