Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sund bowl som er perfekt til madpakken eller picnicturen

En smagfuld bowl med grønt fyld som man sagtens kan variere.

Picnic bowl

© Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær - En picnic på stranden skal forberedes, men til gengæld smager maden næsten endnu bedre i lyset af en solnedgang. Glas med låg fra H. Skjalm P.

Picnic bowl

4 personer

Masser af sprøde grøntsager, kogt quinoa, rødt kød og urter serveres med gomasauce i patentglas, lige til at tage med.

Det skal du bruge:

  • 100 g quinoa
  • 2 røde bøffer
  • Flagesalt og peber
  • 100 g babyspinat
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt radiser med top
  • 1 potte brøndkarse
  • Gomasauce
  • 2 spsk. ristede sesamfrø

Sådan gør du:

  1. Skyl quinoaen, og kog som angivet på emballagen. Afkøl quinoaen.
  2. Krydr kødet med salt og peber, og steg det i 2-3 min. på hver side. Lad kødet hvile, inden det skæres i skiver.
  3. Skyl og slyng spinaten tør.
  4. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i 1 min. Afdryp, og skær asparges i snitter.
  5. Snit forårsløg.
  6. Skyl radiserne. Lad toppen blive på.
  7. Fordel lagvis i glas: kogt quinoa, spinat, kød, gomasauce og asparges.
  8. Top med brøndkarse og ristede sesamfrø.
  9. Servér med radiser on the side.

Håndplukket til dig