Hovedret Sund bowl som er perfekt til madpakken eller picnicturen En smagfuld bowl med grønt fyld som man sagtens kan variere. Af Lone Kjær — 09. juli 2021 En picnic på stranden skal forberedes, men til gengæld smager maden næsten endnu bedre i lyset af en solnedgang. Glas med låg fra H. Skjalm P. © Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær Picnic bowl 4 personerMasser af sprøde grøntsager, kogt quinoa, rødt kød og urter serveres med gomasauce i patentglas, lige til at tage med. Det skal du bruge: 100 g quinoa 2 røde bøffer Flagesalt og peber 100 g babyspinat 1 bundt grønne asparges 1 bundt forårsløg 1 bundt radiser med top 1 potte brøndkarse Gomasauce 2 spsk. ristede sesamfrø Sådan gør du: Skyl quinoaen, og kog som angivet på emballagen. Afkøl quinoaen. Krydr kødet med salt og peber, og steg det i 2-3 min. på hver side. Lad kødet hvile, inden det skæres i skiver. Skyl og slyng spinaten tør. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i 1 min. Afdryp, og skær asparges i snitter. Snit forårsløg. Skyl radiserne. Lad toppen blive på. Fordel lagvis i glas: kogt quinoa, spinat, kød, gomasauce og asparges. Top med brøndkarse og ristede sesamfrø. Servér med radiser on the side. Relateret Forret Hvide asparges med nye kartofler og friske jordbær Hovedret Kyllingefrikassé: Skøn familiemad, der også sagtens kan serveres til gæster Opskrifter Asparges med ramsløgsmayo og fjordrejer Hovedret Beef salad med kål og kærlighed Hovedret Pankopaneret feta med spidskål, grønne asparges, urter og boghvede Forret En let sommeranretning med asparges og hummerhaler