© Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær Hovedret Sund bowl som er perfekt til madpakken eller picnicturen En smagfuld bowl med grønt fyld som man sagtens kan variere. Af Lone Kjær — 09. juli 2021 Sund picnic bowl Masser af sprøde grøntsager, kogt quinoa, rødt kød og urter serveres med gomasauce i patentglas, lige til at tage med. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 50 g quinoa 1 røde bøffer flagesalt og peber 50 g babyspinat ½ bundt grønne asparges ½ bundt forårsløg ½ bundt radiser med top ½ potte brøndkarse gomasauce 1 spsk. ristede sesamfrø Sådan gør du Skyl quinoaen, og kog som angivet på emballagen. Afkøl quinoaen. Krydr kødet med salt og peber, og steg det i 2-3 min. på hver side. Lad kødet hvile, inden det skæres i skiver. Skyl og slyng spinaten tør. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i 1 min. Afdryp, og skær asparges i snitter. Snit forårsløg. Skyl radiserne. Lad toppen blive på. Fordel lagvis i glas: kogt quinoa, spinat, kød, gomasauce og asparges. Top med brøndkarse og ristede sesamfrø. Servér med radiser on the side. Relateret Jul De 6 absolut bedste juledrinks Jul Moderne barok eller eklektisk vintage? Se blomsterkunstnerens to bud på smukke juleborde Annonce Guide: Lad tidens tendenser præge både ingredienser og opdækning til dette års julefrokost Tilbehør Opskrift på lækker grønkålssalat med bagte rødbeder, linser og ricotta Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem