
Skindstegt multe med brøndkarsecreme
Opskrift med pak-choi og glaserede oliven.
AfOpskrift til 4 personer
ris 3 dl
hvidvin 2 dl
piskefløde 2 dl
brøndkarse 1 potte
multefilet 800 g
salt og lidt olie
pak-choi 4-8 blade
oliven 1 dl sorte
sukker 1 spsk.
Sæt risen over til kogning. Sæt en gryde med letsaltet vand over til pak-choi. Kom vin i en gryde, og lad den simre, til mængden er halveret. Tilsæt fløde, og lad det simre nogle minutter. Hæld i en blender, tilsæt brøndkarsen, og blend til findelt sauce. Kom brøndkarsecremen tilbage i gryden, og smag til med salt og peber. Damp pak-choi i et 1/2 minut. Tag den op, hæld vandet fra, og læg den tilbage i gryden med låg. Skær fiskefileterne i mindre stykker, og drys kødsiden med salt. Steg skindet sprødt, vend fileterne, og steg færdig i et par minutter. Tør panden af, og smelt sukkeret herpå. Vend oliven kort heri. Server risen med dampede pak-choi, stegt fisk, brøndkarsecreme og de glaserede oliven.