© Anders Schønnemann

Sennepspanerede kyllingebryster med majs

Den sprøde skarpe skorpe sat sammen med mild kylling og søde majs - det er godt!

Til 4 personer

hvedemel 1 dl
æg 1 stk.
rasp 2 dl
kyllingebryster 4 stk.
salt og peber
sennep 4 spsk.
olie
majskolber 4 stk. friske
rødløg 1 stk.
tomater 4 stk.
olivenolie 1 spsk.
citronsaft 1 tsk.
grøn salat 4 håndfulde blandet
kapers 2 spsk.
hakket persille 2 spsk.

• Start med at gøre et fad med mel, en skål med pisket æg og et fad med rasp parat.

• Krydr kyllingen med salt og peber, og smør med sennep på begge sider.

• Vend i en skål med mel, så i æg og så i rasp.

• Steg kyllingen gylden og gennem- stegt i olie på begge sider. Teflonpande anbefales.

• Skær majskolberne i tykke skiver, og steg dem møre i olie på en pande i ca. 5 min.

• Snit løg og tomater, og vend med olie og citronsaft i en skål.

• Vend med grøn salat, kapers og persille, og servér straks med den nystegte kylling og majs.