Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Ravioli med bananskalotteløg i to teksturer

I denne opskrift viser løgene sig som en stor smagsoplevelse, hvis de koges møre til løgcreme med parmesanost eller steges sprøde i olie. Her med ravioli fyldt med ricotta og hvid trøffel. Andre smagsvarianter som eksempelvis svamp og spinat kan også bruges.

Ravioli med bananskalotteløg i to teksturer

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

ravioli 2 bakker, ferske med hvid trøffel
bananskalotteløg 5 stk.
olie
piskefløde 2 dl
parmesanost 75 g
salvie

Sæt først vand over til pasta. Hak tre løg og svits dem kort i olie i en gryde. Kom fløde på, og lad løgene simre møre heri. Blend løg og fløde i en blender eller med stavblender i gryden. Riv osten ned i gryden, og lad den smelte i cremen. Smag til med salt og peber, og justér konsistensen med vand. Skær de sidste to løg i tynde skiver, hvorpå de steges sprøde i olie på en pande eller i en mindre gryde. Løgene tages op og afdryppes. Kog pastaen efter anvisning. Afdryp og server med sauce og sprøde løg. Drys lidt salvie over retten.

Relaterede Artikler