Portobello-burger med bluecheese og flankesteak

Brug sæsonens portobellosvampe i stedet for burgerboller. Vi griller både kød og svampe, inden hele molevitten samles til burgere.

© Anders Schønnemann

Opskrift af Lone Kjær

Til 4 personer flankesteak 1 lille ca. 600 g salt og peber portobellosvampe 8 stk. olivenolie 2 spsk. salt og peber spæde salater 1 bakke Danablu
CHILIMAYONNAISE mayonnaise 4 spsk. sød chilisauce 4 spsk. • Krydr kødet med salt og peber, og grill i ca. 4 min. på hver side. Sæt kødet til side. • Rens portobellosvampene, pensl med olivenolie, og krydr med salt og peber. • Grill svampene på begge sider, indtil de er gyldne. • Skyl salaten, og slyng den tør. • Rør mayonnaisen med chilisauce. • Byg burgere af en portobellosvamp, dernæst salat, kød skåret i skiver, chilimayo og til sidst Danablu. • Brug resten af svampene som låg.

Relaterede Artikler