© Anders Schønnemann

Peberfrugtcarpaccio med sandart

Opskrift der er fin som forret eller lille ret. Er du ude efter et større måltid, kan peberfrugterne vendes med nykogt pasta og marinaden.

Opskrift til 4 personer

peberfrugter 3 stk., røde
sandart 250 g
kapers 4 spsk.
citron 1 stk., økologisk
olivenolie
landbrød 1 stk.

Sæt ovnen på 250 grader og grill. Læg peberfrugterne på et stykke alufolie eller i en lille bradepande. Bagepapir duer ikke, da det risikerer at brænde. Sæt peberfrugterne ind i ovnen, og tag dem ud, når de er delvis sorte - det tager ca. 10 minutter. Tag ud, læg alufolie over, og lad dem køle af. Træk skindet af peberfrugterne, del dem i store fileter, og fjern kernerne. Skær fisken i mindre stykker, drys med salt, og steg sprød på skindsiden i varm olie på en teflonpande. Da skindet har en tendens til at trække sig sammen, må man presse fisken let ned i panden. Vend, og steg færdig i samlet ca. 5 minutter. Fordel peber-frugtfileter på fire tallerkener, kom fisken på, og drys med kapers og revet citronskal. Dryp med lidt citronsaft og olie, og server med brød til.