
Peberfrugtcarpaccio med sandart
Opskrift der er fin som forret eller lille ret. Er du ude efter et større måltid, kan peberfrugterne vendes med nykogt pasta og marinaden.
AfOpskrift til 4 personer
peberfrugter 3 stk., røde
sandart 250 g
kapers 4 spsk.
citron 1 stk., økologisk
olivenolie
landbrød 1 stk.
Sæt ovnen på 250 grader og grill. Læg peberfrugterne på et stykke alufolie eller i en lille bradepande. Bagepapir duer ikke, da det risikerer at brænde. Sæt peberfrugterne ind i ovnen, og tag dem ud, når de er delvis sorte - det tager ca. 10 minutter. Tag ud, læg alufolie over, og lad dem køle af. Træk skindet af peberfrugterne, del dem i store fileter, og fjern kernerne. Skær fisken i mindre stykker, drys med salt, og steg sprød på skindsiden i varm olie på en teflonpande. Da skindet har en tendens til at trække sig sammen, må man presse fisken let ned i panden. Vend, og steg færdig i samlet ca. 5 minutter. Fordel peber-frugtfileter på fire tallerkener, kom fisken på, og drys med kapers og revet citronskal. Dryp med lidt citronsaft og olie, og server med brød til.