Oksehaps med gomasauce

Steg rigeligt med kød, og servér det i tynde skiver med hjemmelavet gomasauce, chili og frisk koriander.

8 personer.

Oksebøffer 4 stk.
Store salt og peber

Gomasauce
Sesamfrø 50 g
Rødvinseddike 1 spsk.
Sojasauce 1 lille spsk.
Sesamolie 2 spsk.
Honning 2 tsk.
Flydende rød chili 1 stk.
Frisk koriander 1 potte
Lime 1 stk.

• Krydr kødet med salt og peber og grill det i ca. 3 min. på hver side. Afkøl kødet.
• Rist sesamfrøene på en tør pande.
• Kom dem i en morter og stød til en pastalignende konsistens.
• Rør eddike med sojasauce, sesamolie og honning. Vend til sidst sesampastaen i.
• Skær kødet i skiver, og dryp godt med gomasauce over.
• Servér med chili i skiver, frisk koriander og lime i både.