Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nem suppe

Med savojkål og chorizo.

© Anders Schønnemann

Suppen laver vi på base af Herbamare - et vegetabilsk og saltfattigt alternativ til almindelig bouillon.

Til 4 personer
salami med fennikel 100 g olie
savojkål 1 stk. vand 1 l Herbamare-bouillon 2 spsk. citron 1 økologisk

Skær pølsen i tern og svits i olie i en gryde.
Skær kålen i strimler og vend rundt med pølsen i gryden.
Hæld vand på og kom Herbamare i gryden.
Lad simre i 6-8 min. og sørg for at bouillonen opløses.
Smag suppen til med citronsaft og måske lidt revet skal.
Servér med godt brød.

Relaterede Artikler