Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nem sommerpasta

Lad den gode fyldte pasta udgøre basen, og snit så alle de grøntsager, du kan få fingrene i. Vend rundt med lidt smeltet smør og seriøse mængder hakket persille. Hæld ud over den nykogte pasta, og server. Basta.

Nem sommerpasta

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

grønne asparges 1 bundt
courgette 1 stk.
agurk ½ stk.
persille 1 dl, klippet
smør 25 g
salt og peber
Alibert-pasta med svampe 2 pakker

Sæt to gryder med vand over.

Skær asparges i mindre stykker, og smid de nederste ca. 5 cm ud.

Skær courgetter i tynde skiver og agurken i mindre tern.

Kom asparges og agurk i gryden, og kog 1 min.

Kom nu courgette heri, og lad grøntsagerne koge 1 min.

Afdryp og lad smørret smelte herpå.

Vend med persille.

Kog pastaen efter anvisning.

Afdryp, og server med grøntsagerne.

Relaterede Artikler