Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Muslinger og citronpasta

Flot, dekorativt og lækkert.

© bobedre.dk

Til 4 personer

muslinger, 2 kg
hvidløg, 2 fed
citron, 1 stk., økologisk
olivenolie
hvidvin, 1 dl
piskefløde, 11⁄2 dl
chili, 2 små røde
salt og peber
frisk pasta, 500 g
bredbladet persille, til pynt

• Sæt to store gryder vand over ilden.
• Vask muslingerne og kassér dem, der ikke lukker sig ved et let slag og dem, hvor skallen er ødelagt.
• Kog muslingerne i et par min. indtil de åbner sig.
• Hæld væden fra.
• Riv hvidløg og citronskal, og svits i olie i en gryde.
• Kom vin, fløde og 1 dl vand på, med hele chili og lad simre i 5 min.
• Smag til med salt og peber.
• Vend muslingerne heri.
• Kog pastaen, og lad den dryppe hurtigt af.
• Vend pastaen, der gerne må have lidt kogevand på, sammen med muslinger og sauce.
• Drys hakket persille over, og servér straks.

Relaterede Artikler