
Mexicansk pizza på ingen tid
Bruger du tortillaer som bund i stedet for pizzadej, kan du lave pizza på ingen tid, der bliver både lækre og sprøde.
AfLone Kjær
Opskrift på hverdags pizza-mexi-style
I en travl hverdag er det perfekt med velsmagende mad, som ikke kræver den store opmærksomhed. Denne opskrift på mexikansk pizza tager ingen tid at lave og er derfor den perfekte løsning på et hurtigt og lækkert måltid!
Til 4 pizzaer
Det skal du bruge:
Hvidløgsdressing:
- 1⁄2 dl cremefraiche
- 1⁄2 dl yoghurt naturel
- 2 fed hvidløg
- 1 lille bundt purløg
- Salt og peber
Hverdagspizza:
- 4 stk. fuldkornstortilla
- 1 stk. rødløg
- 200 g revet cheddarost
- 200 g hakket oksekød
- 50 g semidried tomater
- 2 tsk. oregano
- Salt og peber
- 100 g rucola
- Jalapeno afhængigt af smag
- 2 tsk. sambal oelek
Sådan gør du:
- Rør cremefraiche med yoghurt, presset hvidløg og hakket purløg
- Smag dressingen til med salt og peber
- Fordel tortillaerne på to bageplader med bagepapir
- Skær løget i tynde både
- Drys cheddarost over bundene, og top med løg, kød skåret i mindre stykker og semidried tomater
- Krydr med oregano, salt og peber
- Bag tortillapizzaerne i ovnen ved 225 grader i 8-10 min
- Skyl og slyng rucola
- Top pizzaerne med jalapeno, sambal oelek og rucola, og dryp dressingen over
- Servér straks