Mexicansk pizza på ingen tid

Bruger du tortillaer som bund i stedet for pizzadej, kan du lave pizza på ingen tid. Tortillaerne bliver lækre og sprøde, og kødfyldet kan varieres afhængigt af smag, og hvad du eventuelt har af rester i køleskabet.

Opskrift på nem mexikansk pizza med tortillaer som bund.
© Anders Schønnemann

Opskrift på hverdags pizza-mexi-style

I en travl hverdag er det perfekt med velsmagende mad, som ikke kræver den store opmærksomhed. Denne opskrift på mexikansk pizza tager ingen tid at lave og er derfor den perfekte løsning på et hurtigt og lækkert måltid! Tallerken fra Ståhl, hørserviet fra Merci Merci.

Til 4 pizzaer

HVIDLØGSDRESSING cremefraiche 1⁄2 dl yoghurt naturel 1⁄2 dl hvidløg 2 fed purløg 1 lille bundt salt og peber
HVERDAGSPIZZA fuldkornstortilla 4 stk. rødløg 1 stk. cheddarost 200 g revet kød 200 g (hakket oksekød, en rest bøf eller lign.) semidried tomater 50 g oregano 2 tsk. salt og peber rucola 100 g jalapeno afhængigt af smag sambal oelek 2 tsk. ### Sådan gør du • Rør cremefraiche med yoghurt, presset hvidløg og hakket purløg. • Smag dressingen til med salt og peber. • Fordel tortillaerne på to bageplader med bagepapir. Skær løget i tynde både. • Drys cheddarost over bundene, og top med løg, kød skåret i mindre stykker og semidried tomater. Krydr med oregano, salt og peber. • Bag tortillapizzaerne i ovnen ved 225 grader i 8-10 min. • Skyl og slyng rucola. Top pizzaerne med jalapeno, sambal oelek og rucola, og dryp dressingen over. Servér straks.

Relaterede Artikler