Opskrift på nem mexikansk pizza med tortillaer som bund. © Anders Schønnemann

Mexicansk pizza på ingen tid

Bruger du tortillaer som bund i stedet for pizzadej, kan du lave pizza på ingen tid, der bliver både lækre og sprøde.

Opskrift på hverdags pizza-mexi-style

I en travl hverdag er det perfekt med velsmagende mad, som ikke kræver den store opmærksomhed. Denne opskrift på mexikansk pizza tager ingen tid at lave og er derfor den perfekte løsning på et hurtigt og lækkert måltid!

Til 4 pizzaer

Det skal du bruge:

Hvidløgsdressing:

  • 1⁄2 dl cremefraiche
  • 1⁄2 dl yoghurt naturel
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille bundt purløg
  • Salt og peber

Hverdagspizza:

  • 4 stk. fuldkornstortilla
  • 1 stk. rødløg
  • 200 g revet cheddarost
  • 200 g hakket oksekød
  • 50 g semidried tomater
  • 2 tsk. oregano
  • Salt og peber
  • 100 g rucola
  • Jalapeno afhængigt af smag
  • 2 tsk. sambal oelek

Sådan gør du:

  1. Rør cremefraiche med yoghurt, presset hvidløg og hakket purløg
  2. Smag dressingen til med salt og peber
  3. Fordel tortillaerne på to bageplader med bagepapir
  4. Skær løget i tynde både
  5. Drys cheddarost over bundene, og top med løg, kød skåret i mindre stykker og semidried tomater
  6. Krydr med oregano, salt og peber
  7. Bag tortillapizzaerne i ovnen ved 225 grader i 8-10 min
  8. Skyl og slyng rucola
  9. Top pizzaerne med jalapeno, sambal oelek og rucola, og dryp dressingen over
  10. Servér straks