Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lynstegt grønt med fetacreme og grilllede mørbradbøffer

Denne ret er perfekt som hverdagsmad, og den er både sund, hurtig og virkelig lækker.

© Anders Schønnemann

Lynstegt grønt med fetacreme og grilllede mørbradbøffer

4 personer

Det skal du bruge:

Lynstegt grønt:
1 broccoli
½ lillw kålhoved
200 g grønne bønner
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 bundt bredbladet persille
Salt og peber

Fetacreme:
100 g fetaost
1 dl yoghurt naturel
Salt og peber

Mørbradbøffer:
1 afpudset mørbrad
Salt og peber

Sådan gør du:

Lynstegt grønt:
Del broccoli i mindre buketter
Fjern de yderste blade og stokken, og snit kålen fint
Nip bønnerne
Varm olien i en wok, og steg broccoli, kål og bønner ved høj varme, mens du ryster wokken
Tilsæt presset hvidløg, og drys masser af hakket persille over
Krydr med salt og peber, og tag grøntsagerne af varmen

Fetacreme:
Kom fetaost og yoghurt i en blender, og kør det til en ensartet creme. Smag til med salt og peber.

Mørbradbøffer:
Skær kødet i mindre bøffer på ca. 2 cm tykkelse
Krydr med salt og peber
Grill bøfferne på en grillpande et par minutter på hver side, til kødsaften er klar
Servér mørbradbøffer med lynstegt grønt og fetacreme

Håndplukket til dig