Lynstegt grønt med fetacreme og grilllede mørbradbøffer

Denne ret er perfekt som hverdagsmad, og den er både sund, hurtig og virkelig lækker.

© Anders Schønnemann

Opskrift på lynstegt grønt med fetacreme og grilllede mørbradbøffer

4 personer
LYNSTEGT GRØNT broccoli 1 stk. kålhoved 1⁄2 lille grønne bønner 200 g olivenolie 2 spsk. hvidløg 2 fed persille 1 bundt bredbladet salt og peber
FETACREME fetaost 100 g yoghurt naturel 1 dl salt og peber MØRBRADBØFFER mørbrad 1 afpudset salt og peber

### Sådan gør du LYNSTEGT GRØNT Del broccoli i mindre buketter. Fjern de yderste blade og stokken, og snit kålen fint. Nip bønnerne. Varm olien i en wok, og steg broccoli, kål og bønner ved høj varme, mens du ryster wokken. Tilsæt presset hvidløg, og drys masser af hakket persille over. Krydr med salt og peber, og tag grøntsagerne af varmen. FETACREME Kom fetaost og yoghurt i en blender, og kør det til en ensartet creme. Smag til med salt og peber. MØRBRADBØFFER Skær kødet i mindre bøffer på ca. 2 cm tykkelse. Krydr med salt og peber. Grill bøfferne på en grillpande et par minutter på hver side, til kødsaften er klar. * Servér mørbradbøffer med lynstegt grønt og fetacreme.

© Anders Schønnemann

Relaterede Artikler