
Lynbagte kirsebær med kyllingelever og nødder
Kirsebær er en af sommerens absolut bedste råvarer, prøv denne lækre opskrift hvor vi kombinerer dem med kyllingelever og nødder.
AfOpskrift
hasselnødder 1 dl
græskarkerner 1 dl
Bages ved 200° i 7 min.
kyllingelever 500 g , renses for sener og grilles på en hed grillpande. Vær opmærksom på, at leveren er gennemstegt.
salt og peber
smør 50 g
balsamico 1 spsk.
purløg
Smelt smørret i bunden af en gryde, og tilsæt balsamico. Vend nu nødder og lever i og endelig hakket purløg.
kirsebær 400 g
jordnøddeolie 2 spsk., alternativt solsikkeolie
hvidløg 1 fed, presset
salt
Vend ingredienserne sammen, og bag dem i ovnen ved 200 ° i 2 min.
Anret først kyllingelever med nødder og dernæst de bagte kirsebær. Stil eventuelt en lille skål ved hver
kuvert til kirsebærsten.