© Pia Enghild

Lynbagte kirsebær med kyllingelever og nødder

Kirsebær er en af sommerens absolut bedste råvarer, prøv denne lækre opskrift hvor vi kombinerer dem med kyllingelever og nødder.

Opskrift
hasselnødder 1 dl
græskarkerner 1 dl
Bages ved 200° i 7 min.

kyllingelever 500 g , renses for sener og grilles på en hed grillpande. Vær opmærksom på, at leveren er gennemstegt.

salt og peber
smør 50 g
balsamico 1 spsk.
purløg

Smelt smørret i bunden af en gryde, og tilsæt balsamico. Vend nu nødder og lever i og endelig hakket purløg.

kirsebær 400 g
jordnøddeolie 2 spsk., alternativt solsikkeolie
hvidløg 1 fed, presset
salt

Vend ingredienserne sammen, og bag dem i ovnen ved 200 ° i 2 min.

Anret først kyllingelever med nødder og dernæst de bagte kirsebær. Stil eventuelt en lille skål ved hver
kuvert til kirsebærsten.