Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lynbagte kirsebær med kyllingelever og nødder

Kirsebær er en af sommerens absolut bedste råvarer, prøv denne lækre opskrift hvor vi kombinerer dem med kyllingelever og nødder.

© Pia Enghild

Opskrift
hasselnødder 1 dl
græskarkerner 1 dl
Bages ved 200° i 7 min.

kyllingelever 500 g , renses for sener og grilles på en hed grillpande. Vær opmærksom på, at leveren er gennemstegt.

salt og peber
smør 50 g
balsamico 1 spsk.
purløg

Smelt smørret i bunden af en gryde, og tilsæt balsamico. Vend nu nødder og lever i og endelig hakket purløg.

kirsebær 400 g
jordnøddeolie 2 spsk., alternativt solsikkeolie
hvidløg 1 fed, presset
salt

Vend ingredienserne sammen, og bag dem i ovnen ved 200 ° i 2 min.

Anret først kyllingelever med nødder og dernæst de bagte kirsebær. Stil eventuelt en lille skål ved hver
kuvert til kirsebærsten.

Relaterede Artikler