Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kyllingelever med oliven og granatæble

Vi elsker, når hverdagsmaden overrasker os smagsmæssigt, og det gør denne ret med kyllingelever, oliven og granatæble virkelig.

© Anders Schønnemann

Opskrift på kyllingelever med oliven og granatæble

Til 4 personer ### Kyllingelever løg 1 stk. hvidløg 1 fed smør 20 g kyllingelever 300 g renset balsamicoeddike 2 spsk. bouillon 1 dl salt og peber granatæble 1 stk. persille 1 lille håndfuld oliven 2-3 spsk. ### Polenta
vand 1 liter salt 1 tsk. minutpolenta 150-200 g friskkværnet peber ### Sådan gør du • Pil og hak løget. Pres hvidløget. • Smelt smørret på en pande, og rist løg, presset hvidløg og kyllingelever ved god varme i ca. 6 min., tilsæt balsamicoeddike, og lad det fordampe. Tilsæt bouillon, og kog op. Tag panden af varmen, og smag til med salt og peber.
• Giv vandet et opkog, og tilsæt salt. Pisk polenta i vandet lidt ad gangen, og lad det simre under omrøring ved svag varme i ca. 5 min., til polentaen har en blød, grødlignende konsistens. Smag til med friskkværnet peber og evt. lidt mere salt • Massér granatæblet, så kernerne løsner sig. Halvér granatæblet, og skrab kerner og saft ud med en ske over en skål. Skyl og hak persillen. • Anret kyllingelever på en bund af blød polenta og top med granatæble- kerner, hakket persille og oliven.

Relaterede Artikler