Kyllingelever med oliven og granatæble

Vi elsker, når hverdagsmaden overrasker os smagsmæssigt, og det gør denne ret med kyllingelever, oliven og granatæble virkelig.

© Anders Schønnemann

Opskrift på kyllingelever med oliven og granatæble

Til 4 personer ### Kyllingelever løg 1 stk. hvidløg 1 fed smør 20 g kyllingelever 300 g renset balsamicoeddike 2 spsk. bouillon 1 dl salt og peber granatæble 1 stk. persille 1 lille håndfuld oliven 2-3 spsk. ### Polenta
vand 1 liter salt 1 tsk. minutpolenta 150-200 g friskkværnet peber ### Sådan gør du • Pil og hak løget. Pres hvidløget. • Smelt smørret på en pande, og rist løg, presset hvidløg og kyllingelever ved god varme i ca. 6 min., tilsæt balsamicoeddike, og lad det fordampe. Tilsæt bouillon, og kog op. Tag panden af varmen, og smag til med salt og peber.
• Giv vandet et opkog, og tilsæt salt. Pisk polenta i vandet lidt ad gangen, og lad det simre under omrøring ved svag varme i ca. 5 min., til polentaen har en blød, grødlignende konsistens. Smag til med friskkværnet peber og evt. lidt mere salt • Massér granatæblet, så kernerne løsner sig. Halvér granatæblet, og skrab kerner og saft ud med en ske over en skål. Skyl og hak persillen. • Anret kyllingelever på en bund af blød polenta og top med granatæble- kerner, hakket persille og oliven.

Relaterede Artikler