Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kylling i karry med pære

Sødmen fra frugt harmonerer rigtig fint med smagen i en stærk karry. Derfor er pærer dejlige i denne opskrift.

Kylling i karry med pære

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

jasminris 3 dl
kylling-inderfilet 500 g
olie
salt & peber
pærer 2 stk.
karrypasta 1 spsk., gul
vand eller hønsebouillon 2 dl
koriander 2 spsk., hakket

Sæt risene over. Brun kyllingen i olie på en hed pande. Skær pærerne i både, og rist pærerne på panden med kyllingen. Kom karrypasta og vand på panden, og lad det simre i 7-8 minutter. Smag saucen til med salt. Server kylling med sauce og pærer til de nykogte ris.

Relaterede Artikler