
Krebs med risotto af perlespelt
Vi smider lidt chorizo i risottoen, fordi denne spanske pølse sjovt nok passer fint til krebs.
AfMaria Meldgaard
Krebs med risotto af perlespelt
Til 4 personer
Det skal du bruge:
- dildkogte krebs min. 50 stk.
- løg 2 stk.
- smør
- perlespelt 3 dl
- hvidvin 2 dl
- vand 7-8 dl
- grøntsagsbouillon 2 tsk.
- fennikel ½ stk.
- chorizopølse 8 cm
- brøndkarse og dild
- lime 2 stk.
Sådan gør du:
- Hak løgene, og svits dem i smør i en gryde.
- Hæld perlespelt i, og svits let.
- Kom vin, vand og bouillon over, og læg låg på.
- Lad simre i 20 min.
- Skær fennikel i papirtynde skiver, og vend dem i.
- Steg chorizoen, og skær eller riv den i små stykker.
- Anret risottoen med brøndkarse og dild, og drys lidt chorizo over.
- Læg en krebs eller to på tallerkenen, pynt med lime, og servér resten på et fad.
- Husk skylleskåle, krebseknive og mange servietter.