© Anders Schønnemann

Confit de canard med persillerodsfritter og salat

De smukke granatæblekerner drysser vi over lige til sidst.

Til 4 personer

confit de canard, 1 dåse (til 4 personer)
persillerødder, 4-6 stk.
olivenolie, 2 dl
granatæbler, 2 stk.
salat
dijonsennep, 1 spsk.
æblecidereddike, 1 spsk.
sukker, 1 tsk.
salt

•Skyl salatbladene, og afdryp.
Rør sennep, eddike, sukker og salt sammen i en lille skål, og rør evt. tyndere med lidt vand.
Kom and og fedt på en bradepande, og gennemvarm i ovnen ved 225° i ca. 20 min.
Skær persillerødder i stave, og steg dem møre i olie på en pande.
Tag op og afdryp på køkkenrulle. Olien kan du gemme og bruge næste gang, du skal stege grøntsager.
•Vend salaten med eddikedressingen.
•Server anden med lidt andefedt sammen med salat, persillerodsfritter og et drys granatæblekerner.