© Anders Schønnemann

Grillet squash-salat med spæde forårsløg, mandler og urter

En lækker grøn salat fyldt med smag og sprøde mandler! Perfekt som tilbehør til din grillmad.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 4 små nye forårsløg
  • 1 grønne courgetter
  • ¼ dl olivenolie
  • ½ usprøjtet citron
  • ½ tsk. akaciehonning
  • 12 g mandler
  • ¼ bundt frisk merian

Sådan gør du

  1. Skyl forårsløg og courgetter, og skær rodende og det yderste af toppen af forårsløg.
  1. Flæk courgetterne på langs, og vend herefter forårsløg og courgetter med lidt olivenolie.
  1. Kom dem på en meget varm grill, og grill det hele i 3-4 min., så courgetterne får et flot grillmønster, men stadig har godt bid i midten, og forårsløgene falder godt sammen og bliver bløde og søde i midten.
  1. Tag grøntsagerne af grillen, skær courgetter ud i mindre stykker, og vend det hele med resten af olivenolien, fintrevet skal fra en citron, honning, salt og friskkværnet peber, hakkede mandler og hele blade af frisk merian.
  1. Servér de grillede grøntsager til jomfruhummerne (EVT. LINK TIL OPSKRIFTEN https://admin.bobedre.dk/wp/wp-admin/post.php?post=172886&action=edit).