Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Store grillede svampe med gedeost og grønt

Nem og lækker tilbehør til grillmenuen.

© Stine Christiansen

Store grillede svampe med gedeost og grønt

6 personer

Det skal du bruge:

  • 1 bdt. palmekål
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. timian
  • 6 portobellosvampe
  • 200 g gedeost
  • 1 bdt. grønne asparges
  • 1 spsk. smør
  • Parmesan

Sådan gør du:

  1. Fjern stokkene på palmekålbladene. Hak løg og hvidløg, og sautér det i olie sammen med 2-3 blade fintsnittet palmekål og timian. Læg det i bunden af svampene. Kom osten ovenpå, og grill svampene ved indirekte varme i ca. 15 min.
  2. Bræk det træede af aspargesene, og snit dem i lidt mindre stykker.
  3. Damp resten af kålbladene i lidt letsaltet vand tilsat smør sammen med aspargesene i 2 min.
  4. Fordel asparges og palmekål i svampene, riv godt med parmesan henover, og servér.