
Store grillede svampe med gedeost og grønt
Nem og lækker tilbehør til grillmenuen.
AfGitte Heidi Rasmussen
Store grillede svampe med gedeost og grønt
6 personer
Det skal du bruge:
- 1 bdt. palmekål
- 4 spsk. olivenolie
- 1 skalotteløg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. timian
- 6 portobellosvampe
- 200 g gedeost
- 1 bdt. grønne asparges
- 1 spsk. smør
- Parmesan
Sådan gør du:
- Fjern stokkene på palmekålbladene. Hak løg og hvidløg, og sautér det i olie sammen med 2-3 blade fintsnittet palmekål og timian. Læg det i bunden af svampene. Kom osten ovenpå, og grill svampene ved indirekte varme i ca. 15 min.
- Bræk det træede af aspargesene, og snit dem i lidt mindre stykker.
- Damp resten af kålbladene i lidt letsaltet vand tilsat smør sammen med aspargesene i 2 min.
- Fordel asparges og palmekål i svampene, riv godt med parmesan henover, og servér.